Author Topic: [SOLVED] Flooplan wizard problem - drag does not work.  (Read 943 times)

pw44

  • Addicted
  • *
  • Posts: 653
    • View Profile
[SOLVED] Flooplan wizard problem - drag does not work.
« on: April 03, 2010, 08:04:41 pm »
Hia,
trying to create a flooplan, i got the following problem:
created the PNG image (whole house) and  uploaded it. ok. it shows right.
when selecting i.e entretainment zone, i get living and master bedroom.
Trying to drag living to the image (png) fails. The same with master bedroom.
I did see the youtube video, where the flooplan shows for the entire home.
Is there any trick to make it work?
TIA,
Paulo
« Last Edit: April 09, 2010, 03:33:01 am by pw44 »

pw44

  • Addicted
  • *
  • Posts: 653
    • View Profile
Re: Flooplan wizard problem - drag does not work.
« Reply #1 on: April 08, 2010, 07:39:44 am »
Nobody? Guess i'm not clever enough... :))

mhorst

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Flooplan wizard problem - drag does not work.
« Reply #2 on: April 08, 2010, 08:57:08 am »
Never had any problems with that. What browser are you using?

pw44

  • Addicted
  • *
  • Posts: 653
    • View Profile
Re: Flooplan wizard problem - drag does not work.
« Reply #3 on: April 08, 2010, 12:20:45 pm »
Hi mhorst,
Thx for answering.
I'm using Firefox, under KDE Desktop.

mhorst

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Flooplan wizard problem - drag does not work.
« Reply #4 on: April 08, 2010, 12:56:40 pm »
Hmmm, that should work.
Do you have a plugin installed that might interfere? (NoScript comes to mind)

pw44

  • Addicted
  • *
  • Posts: 653
    • View Profile
Re: Flooplan wizard problem - drag does not work.
« Reply #5 on: April 09, 2010, 03:31:11 am »
I've found out what i was doing wrong: i was trying to drag the link, instead of the rectangle. After i realized that i should drag the colored rectangle, it worked.
Thx mhorst!
« Last Edit: April 13, 2010, 01:51:19 pm by pw44 »