Author Topic: MPlayer_player does not end after OFF or end of playback  (Read 423 times)

pw44

  • Addicted
  • *
  • Posts: 653
    • View Profile
MPlayer_player does not end after OFF or end of playback
« on: March 21, 2010, 10:52:16 pm »
Hia,

i'm getting a problem with MPlayer_player. The process does not ends after terminating a playback or when forcing stop (OFF).
It stays until it's killed under kde desktop.
The log i get is as follows.

Code: [Select]
05      03/21/10 17:57:15.361           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Analyzing line: |Selected video codec: [ffmpeg12vdpau] vfm: ffmpeg (FFmpeg MPEG-1/2 (VDPAU))| <0xb5
9a4b90>
05      03/21/10 17:57:15.361           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Analyzing line: |==========================================================================| <0xb59
a4b90>
05      03/21/10 17:57:15.361           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Analyzing line: |Audio: no sound| <0xb59a4b90>
05      03/21/10 17:57:15.361           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Analyzing line: |Starting playback...| <0xb59a4b90>
05      03/21/10 17:57:15.361           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Playback started: /usr/pluto/share/black.mpeg <0xb59a4b90>
05      03/21/10 17:57:15.361           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Analyzing line: |[VD_FFMPEG] XVMC-accelerated MPEG-2.| <0xb59a4b90>
05      03/21/10 17:57:15.607           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Analyzing line: |Movie-Aspect is 1.33:1 - prescaling to correct movie aspect.| <0xb59a4b90>
05      03/21/10 17:57:15.608           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Analyzing line: |VO: [vdpau] 640x480 => 640x480 MPEG2 VDPAU acceleration  [fs]| <0xb59a4b90>
05      03/21/10 17:57:15.676           PlayerEnginePoll - detected playlist entry change: /home/public/data/videos/Software R
aid 5 [27]/Movies/Up (2009).m2ts -> /usr/pluto/share/black.mpeg <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:15.882           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Analyzing line: |ANS_AUDIO_CODEC=''| <0xb59a4b90>
05      03/21/10 17:57:15.882           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Found answer: ANS_AUDIO_CODEC='', but ignoring it as it is related to empty mpeg file <0xb59a4b90>
05      03/21/10 17:57:15.976           MPlayer_Player::Log Failed to get stream audio codec <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:16.277           MPlayer_Player::Log Failed to get stream video codec <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:16.277           MPlayer_Player::EVENT_Playback_Started(streamID=1003) <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:16.278           MPlayer_Player::UpdateTracksInfo - detecting count of tracks <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:16.278           MPlayer_Player::UpdateTracksInfo - detect command: /opt/pluto-ffmpeg/bin/ffmpeg -i "/usr/pluto/share/black.mpeg" 2>&1 | grep "Stream.*Audio" > /tmp/MPlayer_26.ffmpeg.info <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:16.293           MPlayer_Player::UpdateTracksInfo - detect command returned code: 256 <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:16.294           MPlayer_Player::UpdateTracksInfo - no audio tracks found <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:16.594           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time position <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:16.894           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time length <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:17.693           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time position <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:17.993           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time length <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:18.793           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time position <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:19.093           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time length <0xb49a2b90>
05      03/21/10 17:57:19.893           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time position <0xb49a2b90>
........
05      03/21/10 18:38:35.014           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time length <0xb49a2b90>
05      03/21/10 18:38:35.812           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time position <0xb49a2b90>
05      03/21/10 18:38:36.112           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time length <0xb49a2b90>
05      03/21/10 18:38:36.914           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time position <0xb49a2b90>
05      03/21/10 18:38:37.214           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time length <0xb49a2b90>
05      03/21/10 18:38:38.016           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time position <0xb49a2b90>
05      03/21/10 18:38:38.317           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time length <0xb49a2b90>
05      03/21/10 18:38:39.006           MPlayer_Player::Log [EngineOutputReader] Analyzing line: |Exiting... (Quit)| <0xb59a4b90>
05      03/21/10 18:38:39.116           MPlayer_Player::Log Failed to get stream time position <0xb49a2b90>
Return code: 141
3       03/21/10 18:38:39       26 (spawning-device)    Device died... count=1/50 dev=26
Sun Mar 21 18:38:39 BRT 2010 died
========== NEW LOG SECTION ==========
1       03/21/10 18:38:49       26 (spawning-device)    Starting... 2
1       03/21/10 18:38:49       26 (spawning-device)    Found ./MPlayer_Player

Is there any problem which could not let MPlayer_player to stop normally?

TIA