Author Topic: MythTV not working on MD  (Read 678 times)

Kezza

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 146
    • View Profile
MythTV not working on MD
« on: February 27, 2010, 12:01:42 am »
I've got a fresh install of Core with TV working fine. I have just tried to make a MD which appears to go through setup fine where I can watch movies, listen to music etc.

Problem is MythTV. If I click on MythTV setup in Computing nothing happens and if select TV I get a black screen although on the orbiter I have the remote displaying with channels listed.

I have tried this in a virtual machine and also on physical box with same problem.

Any ideas on where I'm going wrong?

Versions matchup:



daballiemo

  • Guru
  • ****
  • Posts: 244
  • Full Blown Addict
    • View Profile
Re: MythTV not working on MD
« Reply #1 on: February 27, 2010, 08:30:19 am »
Kezza,

set the md up to always stream from the backend: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8861.0  ;D

Grtz

Han
HP N40L12.04 KVM with virt LCME8.10/10.04
MD: FoxConn NetBox 330I - Samsung LE 26 (1360* 768)
MD: M2NPV-VM dual core AMD 64/3800/2Gb/NV6150 - Samsung UE 55 C8700 (full hd, 3d)
MD: FoxConn NetBox 330I - LG 32ld350

phenigma

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1014
    • View Profile
Re: MythTV not working on MD
« Reply #2 on: February 27, 2010, 09:22:21 pm »
set the md up to always stream from the backend: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8861.0  ;D

This should be set automatically during the installation, changes were added to LMCE 6 months ago.  If the Always stream from backend option is not set on your MD from a fresh installation please file a trac ticket.

J.

Kezza

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 146
    • View Profile
Re: MythTV not working on MD
« Reply #3 on: March 01, 2010, 09:44:05 pm »
Thanks guys. Ended up deleting all the MD's, updating the system, running diskless script and then rebuilt the MD's and TV is working now.

Set to stream is ticket by default.

Cheers