Author Topic: LMCE and NOMACHINE  (Read 989 times)

fearingsept

  • Guru
  • ****
  • Posts: 369
    • View Profile
LMCE and NOMACHINE
« on: November 12, 2009, 02:52:20 pm »
I was looking for a way to do a remote desktop connection to my core and I found this and was wondering if anyone had any experience with using this on thier core. It looked pretty straight forward and neat. My only concern is that everything is working right now and I would hate to break it.
Is there a better way to Remote in to the KDE desktop that I am not aware of? I am still running 7.10.
Core: Broken :(

nite_man

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1019
  • Want to work with LinuxMCE
    • View Profile
    • Smart Home Blog
Re: LinuxMCE and NOMACHINE
« Reply #1 on: November 12, 2009, 03:11:56 pm »
The best way is ssh IMHO ;)
Michael Stepanov,
My setup: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Nite_man#New_setup
Russian LinuxMCE community: http://linuxmce.ru

tkmedia

  • wants to work for LinuxMCE
  • **
  • Posts: 937
    • View Profile
    • LMCECompatible
Re: LinuxMCE and NOMACHINE
« Reply #2 on: November 12, 2009, 03:24:11 pm »
I was looking for a way to do a remote desktop connection to my core and I found this and was wondering if anyone had any experience with using this on thier core. It looked pretty straight forward and neat. My only concern is that everything is working right now and I would hate to break it.
Is there a better way to Remote in to the KDE desktop that I am not aware of? I am still running 7.10.

I have been using NX (Nomachine ) daily with LinuxMCE since 0704 and now with 0810.

No issues that I have seen.

Tim
My Setup http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Tkmedia

For LinuxMce compatible  systems and accessories
http://lmcecompatible.com/

fearingsept

  • Guru
  • ****
  • Posts: 369
    • View Profile
Re: LinuxMCE and NOMACHINE
« Reply #3 on: November 12, 2009, 07:54:14 pm »
Good deal, just making sure.
Thank you.

-Dustin
Core: Broken :(

los93sol

  • Guru
  • ****
  • Posts: 396
    • View Profile
Re: LinuxMCE and NOMACHINE
« Reply #4 on: November 12, 2009, 08:27:56 pm »
I second FreeNX, I just started using it on my 0810 box for some things, but if you're not familiar with command-line, please try to learn it, it will save you time and energy in the long run.

fearingsept

  • Guru
  • ****
  • Posts: 369
    • View Profile
Re: LinuxMCE and NOMACHINE
« Reply #5 on: November 13, 2009, 05:10:16 pm »
Working like a charm as I type this...
Core: Broken :(

tkmedia

  • wants to work for LinuxMCE
  • **
  • Posts: 937
    • View Profile
    • LMCECompatible
Re: LinuxMCE and NOMACHINE
« Reply #6 on: November 13, 2009, 05:29:24 pm »
Working like a charm as I type this...

Good to hear  ;D


Tim
My Setup http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Tkmedia

For LinuxMce compatible  systems and accessories
http://lmcecompatible.com/