Author Topic: Adding Drives in 810 Beta  (Read 947 times)

extremeshannon

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 49
  • Base Jumping in Twin Falls
    • View Profile
    • ExtremeShannon
Adding Drives in 810 Beta
« on: October 16, 2009, 11:22:48 pm »
Are we able to add drives in the Core with beta? Either Raid or stand a lone or do we have to have a NAS setup? I haven't loaded the beta yet but was not about to add drives to my 810 alpha box. This is the only thing I am waiting on to have my system complete and start expanding my system to full integrate my house.

Thanks

purps

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1396
  • If it ain't broke, tweak it
    • View Profile
Re: Adding Drives in 810 Beta
« Reply #1 on: October 17, 2009, 12:42:20 pm »
Try it.

I'm burning 810 as we speak, but in 710, if you add a drive, you are asked exactly what you want to do with it.
1004 RC :: looking good :: upgraded 01/04/2013
my setup :: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Purps

merkur2k

  • Addicted
  • *
  • Posts: 513
    • View Profile
Re: Adding Drives in 810 Beta
« Reply #2 on: October 17, 2009, 06:19:33 pm »
it works exactly the same as it did in 0710.

extremeshannon

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 49
  • Base Jumping in Twin Falls
    • View Profile
    • ExtremeShannon
Re: Adding Drives in 810 Beta
« Reply #3 on: October 17, 2009, 09:41:42 pm »
I will try it when I get home thursday. It wasn't working in Alpha so i will reload. thanks

coley

  • Guru
  • ****
  • Posts: 481
    • View Profile
Re: Adding Drives in 810 Beta
« Reply #4 on: October 19, 2009, 01:43:49 pm »
I too ran into an issue with a 2nd hd I had added during the Alpha stage, a recent alpha update before the beta got it working again.
So an apt-get update and then dist-upgrade should have you sorted.

-Coley.

extremeshannon

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 49
  • Base Jumping in Twin Falls
    • View Profile
    • ExtremeShannon
Re: Adding Drives in 810 Beta
« Reply #5 on: October 19, 2009, 07:35:20 pm »
Thanks I will try that first when I get home Thursday if not Reload with the beta disk and see.