Author Topic: Suspend Touchscreen Inputs  (Read 1229 times)

huh

  • Guru
  • ****
  • Posts: 235
    • View Profile
Suspend Touchscreen Inputs
« on: September 09, 2009, 04:26:21 am »
My thermostat has this feature- a "clean me now" button that suspends all buttons until the countdown (30 seconds) is completed.  During that time you can wipe the screen clean.

I find that my WebDT gets fairly dusty- with a suspend button I could avoid powering down (or suspending the device) to clean it.  At the end of the day with the quick the WebDT resumes very quickly from a suspend, but I think I would prefer not having to do this.

Don't have the slightest idea what this would take...

totallymaxed

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 4426
  • Smart Home Consulting
    • View Profile
    • Dianemo - at home with technology
Re: Suspend Touchscreen Inputs
« Reply #1 on: September 10, 2009, 03:37:53 pm »
My thermostat has this feature- a "clean me now" button that suspends all buttons until the countdown (30 seconds) is completed.  During that time you can wipe the screen clean.

I find that my WebDT gets fairly dusty- with a suspend button I could avoid powering down (or suspending the device) to clean it.  At the end of the day with the quick the WebDT resumes very quickly from a suspend, but I think I would prefer not having to do this.

Don't have the slightest idea what this would take...

Hmmm...thats actually a very nice idea :-)

Will have a look at that and report back here.

Andrew
Andy Herron,
Convergent Home Technologies Ltd
United Kingdom

Read My Blog; http://ellipticalcurve.com

Contact me for Smart Home consulting advice here;
@herron on Twitter, totallymaxed+consulting@gmail.com via email or PM me here.

Get a Dianemo S License: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8880.0
iOS Orbiter: http://wiki.linuxmce.org/index.php/Dianemo_iOS_Orbiter
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dianemo-Home-Automation/226019387454465

Sales & Info:
http://www.dianemo.co.uk

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5498
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: Suspend Touchscreen Inputs
« Reply #2 on: September 10, 2009, 08:21:35 pm »
I can do a screen for that, tonight.

I will put it in the Advanced Options page, where the empty button spot is.

The screen will have a 60 second timeout, and then return to the advanced options screen.

-Thom

totallymaxed

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 4426
  • Smart Home Consulting
    • View Profile
    • Dianemo - at home with technology
Re: Suspend Touchscreen Inputs
« Reply #3 on: September 10, 2009, 09:56:01 pm »
I can do a screen for that, tonight.

I will put it in the Advanced Options page, where the empty button spot is.

The screen will have a 60 second timeout, and then return to the advanced options screen.

-Thom


Cool :-)

Andrew
Andy Herron,
Convergent Home Technologies Ltd
United Kingdom

Read My Blog; http://ellipticalcurve.com

Contact me for Smart Home consulting advice here;
@herron on Twitter, totallymaxed+consulting@gmail.com via email or PM me here.

Get a Dianemo S License: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8880.0
iOS Orbiter: http://wiki.linuxmce.org/index.php/Dianemo_iOS_Orbiter
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dianemo-Home-Automation/226019387454465

Sales & Info:
http://www.dianemo.co.uk

dlewis

  • Guru
  • ****
  • Posts: 401
    • View Profile
Re: Suspend Touchscreen Inputs
« Reply #4 on: September 10, 2009, 10:38:11 pm »
nice idea

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2981
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: Suspend Touchscreen Inputs
« Reply #5 on: September 10, 2009, 10:55:21 pm »
I am sure you guys also have those small little Windows applications, that you can use to clean up your keyboard and your mouse...

 :P