Author Topic: USB UIRT is not installing correctly (Solved)  (Read 801 times)

rperre

  • Guru
  • ****
  • Posts: 264
    • View Profile
USB UIRT is not installing correctly (Solved)
« on: August 28, 2009, 07:00:39 am »
I connected the USB UIRT to my MD, it recognizes it and than, nothing.........

The error I can see is:

Failed to load Pluto IRbase

The rest looks normal, as far as I know what normal is.

When I point the remote to the usb uirt it blinks, but it's not capturing the code.

I tried to connect the usb uirt to a windows box and it worked fine capturing codes.............. sooooooooooooo

Can anybody tell me what I need to do.

Richard
« Last Edit: August 28, 2009, 06:42:03 pm by rperre »

rperre

  • Guru
  • ****
  • Posts: 264
    • View Profile
Re: USB UIRT is not installing correctly (Solved)
« Reply #1 on: August 28, 2009, 06:42:42 pm »
installed manually and it's working great now

package name if anyone needs it is: pluto-usb-uirt-0038

Richard

jimbodude

  • Guru
  • ****
  • Posts: 372
    • View Profile
Re: USB UIRT is not installing correctly (Solved)
« Reply #2 on: August 28, 2009, 07:36:55 pm »
had you updated your core and MD before manually installing?  Was the package install the only part you did manually?

rperre

  • Guru
  • ****
  • Posts: 264
    • View Profile
Re: USB UIRT is not installing correctly (Solved)
« Reply #3 on: August 31, 2009, 09:10:39 am »
I did update my core before manually installing.

Let me say this though, you should not have to manually install this usbuirt, it should just be pnp.

Honestly i think my setup is borked because of me trying stuff, i will re-install as soon as the DVD install is available, or maybe sooner.

Richard