Author Topic: LinuxMCE 710 Subtitles  (Read 803 times)

ruimsousa

  • First post!
  • Posts: 1
    • View Profile
LinuxMCE 710 Subtitles
« on: March 07, 2009, 05:43:08 pm »
Hi all,

I'm very excited to try LinuxMCE, and it features.
I've started to updaload all my movies (avi format) and i've faced the first problem... subtitles?

All the searchs i've made stated that version 710 beta 4 supported subtitles, but I've not been able to make them work.

Anybody can give troubleshoot guide?

tkmedia

  • wants to work for LinuxMCE
  • **
  • Posts: 937
    • View Profile
    • LMCECompatible
Re: LinuxMCE 710 Subtitles
« Reply #1 on: March 07, 2009, 06:44:47 pm »
If I am not mistaken that will be fixed in 0810



Tim
My Setup http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Tkmedia

For LinuxMce compatible  systems and accessories
http://lmcecompatible.com/

valent

  • Guru
  • ****
  • Posts: 381
    • View Profile
    • /kernel_reloaded/
Re: LinuxMCE 710 Subtitles
« Reply #2 on: March 11, 2009, 09:39:38 am »
Only reason I still use XBMC on my XBOX and not new and shiny LinuxMCE is because of the titles...
LinuxMCE - If it was easy, everybody would be doing it!!
My setup - http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Valent

GasVe

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: LinuxMCE 710 Subtitles
« Reply #3 on: March 17, 2009, 05:28:45 am »
Hi:
     Please take a look at the next link:
http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=5977.0

I have published my fix and it works pretty fine for me.

Cheers

GasVe