Author Topic: MCV Usb stick?  (Read 2406 times)

nosebreaker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 202
    • View Profile
MCV Usb stick?
« on: January 19, 2009, 12:43:18 am »
Can someone that has used this please explain the steps to get it to work?  I have this and some HA03C and HA02C zwave modules.  It didn't come with a manual, and the modules say "see the manual for the controller" to setup.  Thanks very much!

http://shop.micasaverde.com/index.php?main_page=product_info&cPath=110&products_id=151

tkmedia

  • wants to work for LinuxMCE
  • **
  • Posts: 937
    • View Profile
    • LMCECompatible
Re: MCV Usb stick?
« Reply #1 on: January 19, 2009, 01:05:43 am »
The miscasaverde  videos are on you tube.

But i believe you just carry the stick to each switch loaction and hit the sync button.


HTH

Tim
My Setup http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Tkmedia

For LinuxMce compatible  systems and accessories
http://lmcecompatible.com/

nosebreaker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: MCV Usb stick?
« Reply #2 on: January 19, 2009, 05:14:17 am »
Yeah it doesn't seem to work like the videos.  I'll contact them.

nosebreaker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: MCV Usb stick?
« Reply #3 on: January 22, 2009, 12:15:21 am »
They haven't been able to solve the problem, they gave me the reset instructions, unfortunately that didn't help either.

Do I need the controller for this?  It doesn't look like I do.  I just need the USB stick and then modules correct?

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2428
    • View Profile
    • ago control
Re: MCV Usb stick?
« Reply #4 on: January 22, 2009, 12:19:40 am »
activate inclusion on the dongle, press the inclusion button on the device (usually the paddle or the tamper switch or any button)

br, Hari
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

nosebreaker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: MCV Usb stick?
« Reply #5 on: January 22, 2009, 03:49:56 pm »
Yeah only one button.  Maybe the device or dongles are not on the same frequency, I was reading how there are US, Europe, and Austrailian frequencies so that might be the problem.  Maybe I have a US stick and EUR modules or something.