Author Topic: 64bit Core and 32bit Media Director [SOLVED]  (Read 2052 times)

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
64bit Core and 32bit Media Director [SOLVED]
« on: March 23, 2006, 09:36:29 am »
Hi there,

I installed Pluto Core on 64bit server. It worked fine till by some reason all Pluto start scripts disapeared from /etc/rc2.d. But anyway, it another issue.
I have a couple of questions about it:
 1) Is it possible to use 64bit Core and 32bit Media Directors?
 2) Is there a possibility to use non-diskless MD and if yes how to install it?

Thank in advanced.

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
64bit Core and 32bit Media Director [SOLVED]
« Reply #1 on: March 24, 2006, 07:05:03 pm »
Good luck getting an answer.  None of mine have been answered yet.  Project is starting to look like a joke.

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
64bit Core and 32bit Media Director [SOLVED]
« Reply #2 on: March 24, 2006, 08:20:20 pm »
Quote from: "haarvik"
Good luck getting an answer.  None of mine have been answered yet.  Project is starting to look like a joke.

I hope that just guys don't  have enough time to answer because Pluto is one of the best home automation open source projects. So, it'd be sad to lose it.
Anyway I already made a fresh installation and I'm going to add MD. Let's see ...

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
64bit Core and 32bit Media Director [SOLVED]
« Reply #3 on: March 25, 2006, 06:04:14 pm »
Ok, it's officially a joke.  I used a mythtv distro to figure out how to get my card working.  I took that info and loaded it into Pluto.  Guess what...IT DIDN'T WORK!  Imagine that!  In addition I used the web front end to try and configure things and it broke itself.  

No wonder they don't answer in the forums.  They don't know what the hell they are doing!

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
Re: 64bit Core and 32bit Media Director
« Reply #4 on: March 29, 2006, 05:46:22 pm »
Quote from: "nite_man"

I installed Pluto Core on 64bit server. It worked fine till by some reason all Pluto start scripts disapeared from /etc/rc2.d. But anyway, it another issue.
I have a couple of questions about it:
 1) Is it possible to use 64bit Core and 32bit Media Directors?

Yes, it's possible. The 32bit MD works file with 64bit Core. There is an only one problem: the long time of the first boot. It happens because ISO is created by 64bit Core but 32bit MD needs 32bit packages.
Quote

 2) Is there a possibility to use non-diskless MD and if yes how to install it?

Cureently it isn't possible. Pluto supports only diskless MD.