Author Topic: What happened to this?  (Read 722 times)

los93sol

  • Guru
  • ****
  • Posts: 396
    • View Profile
What happened to this?
« on: December 17, 2008, 06:33:35 pm »
I'm running 710 but I don't have this splash screen...according the the site it says that it is included in releases after 704...is this outdated?

http://linuxmcecookbook.com/update_boot_splash_screen.html

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5505
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: What happened to this?
« Reply #1 on: December 17, 2008, 06:59:15 pm »
It got lost in the shuffle to 0710. Sorry. It can be added back in.

-Thom

Zaerc

  • Alumni
  • LinuxMCE God
  • *
  • Posts: 2256
  • Department of Redundancy Department.
    • View Profile
Re: What happened to this?
« Reply #2 on: December 17, 2008, 07:43:25 pm »
I'm running 710 but I don't have this splash screen...according the the site it says that it is included in releases after 704...is this outdated?

http://linuxmcecookbook.com/update_boot_splash_screen.html
I don't think this was ever contributed, and like the "instructions" say: no downloads available.
"Change is inevitable. Progress is optional."
-- Anonymous


hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2421
    • View Profile
    • ago control
Re: What happened to this?
« Reply #3 on: December 17, 2008, 08:06:42 pm »
this should not be hard to achieve, just a bit fiddling.. i've looked at splash screens quite some time ago. No rocket science. But somebody needs to take hands on this..

br, Hari
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5505
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: What happened to this?
« Reply #4 on: December 17, 2008, 08:10:39 pm »
could be done in about 10 minutes, with Splashy.

-Thom