Author Topic: messed up  (Read 1799 times)

johanr

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 144
    • View Profile
messed up
« on: November 10, 2008, 10:13:46 pm »
 ::)
Hi there Gurus,

me made 2 mistakes
1.Created two On-screen orbiters on my hybrid
2.Rebooted the machine....

Now it boots up and gets stuck in the dcerouter login prompt.
Any advice on what to do from here?
 Possible to "load" old backup via dcerouter prompt?

-johan (trying to shorten my posts radically)


colinjones

  • Alumni
  • LinuxMCE God
  • *
  • Posts: 3003
    • View Profile
Re: messed up
« Reply #1 on: November 10, 2008, 10:21:58 pm »
Have you tried removing the one you created using the web admin?

johanr

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 144
    • View Profile
Re: messed up
« Reply #2 on: November 10, 2008, 10:57:01 pm »
Nope, it doesn't come that far so I can see the Lmce manager and start the web admin. I guess Sarah is confused on which orbiter to start and fails.

Can I launch the web admin from command prompt maybe?


I am talking about the dcrouter login prompt that during a normal startup just briefly flashes by before the onscreen orbiter starts.

-johan

johanr

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 144
    • View Profile
Re: messed up
« Reply #3 on: November 10, 2008, 11:40:44 pm »
That's right.Took some time for me to catch it..
 webadmin from another computer would work as well =)
Deleted the on screen orbiter that I created and clicked the full regen and also ticked the reset router after gene is done. did not help. So I restarted it and guess what. It still hangs on the dcerouter login prompt =(


Guess the answer is in some of the logs. Will have a look in the dmesg at first.

-johan
« Last Edit: November 10, 2008, 11:45:22 pm by johanr »

johanr

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 144
    • View Profile
Re: messed up:
« Reply #4 on: November 12, 2008, 03:02:35 pm »
well..
decided to buy a new hdd and made clean install instead of spending days of troubleshooting this..

-johan