Author Topic: Building for 0810  (Read 27186 times)

Ritmo2k

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 108
    • View Profile
Re: Building for 0810
« Reply #30 on: November 17, 2008, 10:52:14 pm »
The shell script is using a PING to check if the servers are available. ICMP protocol does not work in VirtualBox.

Ok, added ICMP to my pix and all is well upto create-repo.sh, I get this:
Any ideas here, or is this expected as the dvd is not going to be made?
Thanks!

# build-scripts/create-repo.sh
14:44:54  *** STEP: Creating local repository
14:44:54  Removing old debs from repository
14:44:55  Copying make-release debs to repository
14:44:58  Copying replacements debs to repository
14:45:03  Copying extra (downloaded) debs to repository
14:45:26  Generating Packages / Packages.gz files
14:45:48  *** STEP: Copy debs to diskless common directory (for dvd)
14:45:49  Failed to copy pluto-irtrans-wrapper
14:45:49  Failed to copy pluto-tira-wrapper
14:45:49  Failed to copy pluto-wavetrend-reader
14:45:49  Failed to copy pluto-zwave-lighting
14:45:49  Failed to copy nvidia-glx-new
14:45:49  Failed to copy id-my-disc
14:45:49  Failed to copy lmcevdr
14:45:49  Failed to copy pluto-vdr-plugin
14:45:49  Failed to copy vdr-dev
14:45:49  Failed to copy vdr-plugin-control
14:45:49  Failed to copy vdr-plugin-xineliboutput
14:45:49  Failed to copy vdr
14:45:49  Failed to copy libxine1-xvdr
14:45:49  Failed to copy libxine-xvdr
14:45:49  Failed to copy libxineliboutput-sxfe
14:45:50  Failed to copy xineliboutput-sxfe
14:45:50  Failed to copy mythtv-backend
14:45:50  Failed to copy mythtv-common
14:45:50  Failed to copy mythtv-frontend
14:45:50  Failed to copy mythtv-transcode-utils
14:45:50  Failed to copy pluto-ivtv-video-drivers
14:45:50  Failed to copy lirc-modules-2.6.27-7-generic
14:45:50  Failed to copy linux-restricted-modules-2.6.27-7-generic
14:45:50  Failed to copy 3m-touchware
14:45:50  Failed to copy elo-touchscreen
14:45:50  Failed to copy 3ware-3dm2
14:45:50  Failed to copy libdvdnav4
14:45:50  Failed to copy openobex-apps

Ritmo2k

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 108
    • View Profile
Re: Building for 0810
« Reply #31 on: November 19, 2008, 12:05:04 am »
Well, I got two CD's and as per the wiki, i simply loop mounted and dpkg -i the main deb, which I see placed a link to mce-installer.sh which does nothing for me when i run it?
Any ideas?
Thanks everyone for getting me this far!

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2421
    • View Profile
    • ago control
Re: Building for 0810
« Reply #32 on: November 19, 2008, 01:44:59 am »
we don't use CDs at the moment. Zaerc is working on a wonderful install script that runs on top of a kubuntu 0810 install.

Kudos to Zaerc for the awesome work!! (see attachement, just installed on 0810)

best regards,
Hari
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

Ritmo2k

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 108
    • View Profile
Re: Building for 0810
« Reply #33 on: November 19, 2008, 01:52:33 am »
Pray tell, how do I leverage such script!
Thanks

itspac

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 136
    • View Profile
Re: Building for 0810
« Reply #34 on: November 19, 2008, 04:56:32 am »
Pray tell, how do I leverage such script!
Thanks

yes, please tell   ;D

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2421
    • View Profile
    • ago control
Re: Building for 0810
« Reply #35 on: November 19, 2008, 09:00:12 am »
the script name is listed in the topic of our dev irc channel.

br, Hari
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

niz23

  • Guru
  • ****
  • Posts: 361
    • View Profile
Re: Building for 0810
« Reply #36 on: November 19, 2008, 09:43:59 am »

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2421
    • View Profile
    • ago control
Re: Building for 0810
« Reply #37 on: November 19, 2008, 12:37:09 pm »
Bumping my post count.

http://deb.linuxmce.org/ubuntu/new-installer-006.tar.bz2

/niz23

had good reason to not give the direct link out..
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

nite_man

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1019
  • Want to work with LinuxMCE
    • View Profile
    • Smart Home Blog
Re: Building for 0810
« Reply #38 on: November 19, 2008, 03:41:10 pm »
I tried to use the new-installer-006. But without luck. It seems that LMCE repos weren't added automatically. How to solve that?

TIA.

Michael Stepanov,
My setup: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Nite_man#New_setup
Russian LinuxMCE community: http://linuxmce.ru

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2421
    • View Profile
    • ago control
Re: Building for 0810
« Reply #39 on: November 19, 2008, 07:33:57 pm »
see?

SCNR :-)))
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

Ritmo2k

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 108
    • View Profile
Re: Building for 0810
« Reply #40 on: November 19, 2008, 07:50:19 pm »
lol, ok Hari, anything *else* to add to that?

niz23

  • Guru
  • ****
  • Posts: 361
    • View Profile
Re: Building for 0810
« Reply #41 on: November 19, 2008, 07:55:08 pm »
Look at, http://wiki.linuxmce.org/index.php/LinuxMCE-0810_alpha0#Installation
for information how to install lmce 0810 alpha0.

There is no guarantee it will work correctly. Its the first 0810 alpha version.

Any problem you notice please verify them and try to fix it.
It will gain all of us since 0810 will be released faster the more people that help out.

/niz23

 

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2421
    • View Profile
    • ago control
Re: Building for 0810
« Reply #42 on: November 19, 2008, 09:22:18 pm »
lol, ok Hari, anything *else* to add to that?
ritmo2k, spawn an IRC client and join #linuxmce-devel on freenode, we are lurking around there and are actively working on the build.

br, Hari
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

Ritmo2k

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 108
    • View Profile
Re: Building for 0810
« Reply #43 on: November 19, 2008, 09:51:45 pm »
Can do, I need to add some rules on the pix. Right now it looks like those scripts only have i386 packages and I am on x64 :(
Ill catch you guys shortly.
Thanks!

Zaerc

  • Alumni
  • LinuxMCE God
  • *
  • Posts: 2256
  • Department of Redundancy Department.
    • View Profile
Re: Building for 0810
« Reply #44 on: November 19, 2008, 10:22:55 pm »
Can do, I need to add some rules on the pix. Right now it looks like those scripts only have i386 packages and I am on x64 :(
Ill catch you guys shortly.
Thanks!
It's a pre-alpha for fuck's sake, give me a break here.   >:(
"Change is inevitable. Progress is optional."
-- Anonymous