Author Topic: Picture upload in wiki not working?  (Read 741 times)

eNoodle

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 93
    • View Profile
Picture upload in wiki not working?
« on: November 05, 2008, 05:16:31 pm »
Hi guys,

Sorry, I don't know where to put this, but I can't upload pictures in wiki, am I too stupid or is there a problem with the wiki?

Regards,
eNoodle

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2420
    • View Profile
    • ago control
Re: Picture upload in wiki not working?
« Reply #1 on: November 05, 2008, 05:56:05 pm »
Special:Upload (linked on the left way down)

Btw, the permission problem is fixed, so uploads should work now (just tested).

best regards,
Hari
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

eNoodle

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 93
    • View Profile
Re: Picture upload in wiki not working?
« Reply #2 on: November 05, 2008, 06:04:57 pm »
Thank you hari.

Is there a maximum file size or something like that. I'm trying to upload a jpeg with ~60kbit and can't get it uploaded.

eNoodle

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2420
    • View Profile
    • ago control
Re: Picture upload in wiki not working?
« Reply #3 on: November 05, 2008, 06:13:16 pm »
there is a limit but it is in the megabyte range. Just tested with 181kb:
http://wiki.linuxmce.org/index.php/Image:Alert_1_cam63.png

best regards,
Hari
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

eNoodle

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 93
    • View Profile
Re: Picture upload in wiki not working?
« Reply #4 on: November 05, 2008, 06:37:48 pm »
thank you hari, I'll give it a try tomorrow

alx9r

  • Guru
  • ****
  • Posts: 187
    • View Profile
Re: Picture upload in wiki not working?
« Reply #5 on: November 06, 2008, 02:06:36 am »
Btw, the permission problem is fixed, so uploads should work now (just tested).

thanks hari!  i've been hoping that would get fixed.