Author Topic: slimserver Update -Broke Playlist  (Read 1136 times)

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
slimserver Update -Broke Playlist
« on: February 03, 2006, 12:13:30 pm »
Hi there
I went and installed the latest SlimServer 6.2.1 as i needed some of its newer features.
But now when i play music in pulto to my squeezebox it will only play one track and stop playback.
I'm guessing that there's a change in the control feed-back to the pluto plugin that controls Slimserver, but not sure where to start looking. Its been a while since i've done any proper coding/debugging.
Anyone got any ideas where to start looking. Which logs should i monitor to see whats going on?

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
slimserver Update -Broke Playlist
« Reply #1 on: February 06, 2006, 11:21:34 am »
to check logs go to /usr/logs/pluto/
this problem with squeeze playing a single file we had it some time ago.
i saw it before we released the cd, so it's not something related to your update

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
slimserver Update -Broke Playlist
« Reply #2 on: February 14, 2006, 11:48:48 am »
ok i think i've found the error i'm getting.

repeated lots in /var/log/pluto/DCERouter.newlog
Code: newbielink:javascript:void(0); [nonactive]

TCPIP: Accepting incoming connection on socket 6, port 3450, from IP 127.0.0.1.
10      02/14/06 9:47:10.270            Socket::ReceiveData failed, bytes left 0 m_Socket: 6 Incoming_Conn Socket 6 127.0.0.1
10      02/14/06 9:47:10.270            Socket::ReceiveString2 ReceiveData failed m_Socket: -1 Incoming_Conn Socket 6 127.0.0.1
05      02/14/06 9:47:10.270            TCPIP: Closing connection to -1 (Router Dev #0) 0x811b030 m_Socket: -1
05      02/14/06 9:47:10.270            Router::RemoveAndDeleteSocket 0x811b030 -1
13      02/14/06 9:47:10.270            Removing socket 0x811b030 from socket listener
22      02/14/06 9:47:10.270            Stale Command handler 135376944 for -1 closed.


From what i've read in the slimserver change logs, some of the Commands have changed syntex over the lats few builds, so i guess that the Slim_Server plugin thats not working proper. I think its linked to the fact that no time is displayed when using a squeezebox, so pluto isn't getting the end of track info and the squeezebox is just stoping.

I'm going to check out the source from svn and see if i can work something out.

archived

  • Hello, I'm new here
  • Posts: 0
    • View Profile
slimserver Update -Broke Playlist
« Reply #3 on: February 21, 2006, 08:53:10 am »
i can't tell where the error comes, all i know that it's a bug in media plugin
i already assigen a mantis newbielink:http://plutohome.com/support/mantis/view.php?id=1679 [nonactive]
but i'm not sure when aaron can fix it.