Author Topic: Kubuntu question  (Read 778 times)

Zebra3

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Kubuntu question
« on: August 08, 2008, 03:25:59 pm »
I see that i get an interface with MCE to use kubuntu on my MD's for personal computing,
What I am wondering if it works just like normal kubuntu, will I be able to make it use GNOME
instead of KDE?

nite_man

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1019
  • Want to work with LinuxMCE
    • View Profile
    • Smart Home Blog
Re: Kubuntu question
« Reply #1 on: August 08, 2008, 03:42:52 pm »
LinuxMCE is integrated with KDE very closely. So, I'm afraid you cannot use GNOM on MD.
Michael Stepanov,
My setup: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Nite_man#New_setup
Russian LinuxMCE community: http://linuxmce.ru

Zebra3

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Kubuntu question
« Reply #2 on: August 08, 2008, 04:20:52 pm »
Not even just for the PC itself?

I know I can't run it as the GUI for interfacing with MCE, but I mean just as the PC part...

jondecker76

  • Alumni
  • wants to work for LinuxMCE
  • *
  • Posts: 763
    • View Profile
Re: Kubuntu question
« Reply #3 on: August 08, 2008, 04:32:55 pm »
you boot any OS you want on the PC itsself - but you won't be able to access it directly from LMCE - it will require it to at least be rebooted. LMCE does have options in the UI to boot to a media director's internal OS. Whats nice about using Kubuntu is that is is fully integrated and does not require the reboot.