Author Topic: Installing insteon and X10  (Read 3386 times)

JQE

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Installing insteon and X10
« Reply #15 on: September 23, 2008, 09:33:57 pm »
i get this just trying to get it running

Failed loading code: Error loading code:
error: (eval):2364: compile error
(eval):43: Invalid char `\302' in expression
(eval):43: Invalid char `\240' in expression
(eval):44: Invalid char `\302' in expression
(eval):44: Invalid char `\240' in expression, line: 2364


And what are these commands you had to remove? I dont see them referenced anywhere...

I haven't seen those errors. But when i installed (add everything as per the wiki) then in the ruby list there will be 141 and 161 remove those from the list... that should take away other issues. But it looks like you either missed something when you added the code, or left something in that didn't need to be.

Are you cutting and pasting only the listed code into each corresponding box? Maybe post what you have in each field for the ruby code...

williammanda

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 73
    • View Profile
Re: Installing insteon and X10
« Reply #16 on: October 07, 2008, 02:42:51 am »
Anyone have any luck getting the template to work correctly? X10?
I will be trying this again this weekend and I post the results.
Thanks

crudpuppy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Hitec Redneck
    • View Profile
    • Infinifire - Freelance Web development
Re: Installing insteon and X10
« Reply #17 on: December 15, 2008, 07:08:17 pm »
How are you guys getting the firecracker working?  I noticed you were talking about it...I've got one here been lying around a long time...was gonna give it a wirl.