Author Topic: Restarting upmp media server fuppesd on a HP invent  (Read 863 times)

ASquared21

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Restarting upmp media server fuppesd on a HP invent
« on: June 26, 2008, 04:34:53 am »
Hi,

I installed Linuxmce from cd on a clean edubuntu 7.10 install. I use an HP invent. Linuxmce installed fine but after the av wizard finishes and I press "I agree", the whole thing goes funny. It says a bunch of stuff, the last line of which is "Restart upmp media server fuppesd". What should I do?

Thanks,
Alex A.


Zaerc

  • Alumni
  • LinuxMCE God
  • *
  • Posts: 2256
  • Department of Redundancy Department.
    • View Profile
Re: Restarting upmp media server fuppesd on a HP invent
« Reply #1 on: June 26, 2008, 02:46:48 pm »
Try Kubuntu 7.10 instead. ::)
"Change is inevitable. Progress is optional."
-- Anonymous


ASquared21

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: Restarting upmp media server fuppesd on a HP invent
« Reply #2 on: June 27, 2008, 02:59:20 am »
Hi,

I installed the KDE packages before LinuxMce. What does the error mean. It seems to disappear in a few hours, and mce works fine.

niz23

  • Guru
  • ****
  • Posts: 361
    • View Profile
Re: Restarting upmp media server fuppesd on a HP invent
« Reply #3 on: June 27, 2008, 08:46:25 am »
Hi,

I installed the KDE packages before LinuxMce. What does the error mean. It seems to disappear in a few hours, and mce works fine.


Doesn´t matter that you did that.
The only supported ways to install is by first installing kubuntu 7.10 and then lmce, or use DVD to directly install a working lmce system.
If you choose to use another derived ubuntu variant you are on your own.

Do above and then we can help.

/niz23