Author Topic: MCE Will not launch  (Read 1050 times)

wilsonbl72

  • First post!
  • Posts: 1
    • View Profile
MCE Will not launch
« on: May 24, 2008, 02:57:56 am »
This is my first attempt at MCE, install went fine, then ran into trouble:  I get to the Linux MCE launch Manager, Fails to connect to LMdevice, final error is Failed to connect to DCERouter.  Can anyone put me on the right path?  I am fairly new to Linux, but am ready to learn to get this MCE project up and going....

totallymaxed

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 4437
  • Smart Home Consulting
    • View Profile
    • Dianemo - at home with technology
Re: MCE Will not launch
« Reply #1 on: May 24, 2008, 03:37:27 pm »
This is my first attempt at MCE, install went fine, then ran into trouble:  I get to the Linux MCE launch Manager, Fails to connect to LMdevice, final error is Failed to connect to DCERouter.  Can anyone put me on the right path?  I am fairly new to Linux, but am ready to learn to get this MCE project up and going....

Which version of LinuxMCE-0710 are you using? Sounds like one of the Beta's ;-)

Andrew
Andy Herron,
Convergent Home Technologies Ltd
United Kingdom

Read My Blog; http://ellipticalcurve.com

Contact me for Smart Home consulting advice here;
@herron on Twitter, totallymaxed+consulting@gmail.com via email or PM me here.

Get a Dianemo S License: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8880.0
iOS Orbiter: http://wiki.linuxmce.org/index.php/Dianemo_iOS_Orbiter
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dianemo-Home-Automation/226019387454465

Sales & Info:
http://www.dianemo.co.uk

stevo011

  • Making baby steps
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: MCE Will not launch
« Reply #2 on: June 02, 2008, 12:29:55 pm »
I am also getting this error and I am not running beta ?

Someone please help ?