Author Topic: Posting Pics Issue  (Read 2247 times)

usaf-lt-g

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 75
    • View Profile
Posting Pics Issue
« on: February 11, 2008, 02:57:01 am »
Not really sure where to put this other than here, but I seem to be having an issue posting pics to the forum. Was trying to attach a 51k jpg which lays out my setup for a particular post I have and it errors out.

Get the following message.

"An Error has occurred"
" Cannot access attachments upload path! "

I've tried placing the file on just the root, and still can't seem to upload. Not sure what the deal is.
« Last Edit: February 11, 2008, 02:58:50 am by usaf-lt-g »

PeteK

  • Guru
  • ****
  • Posts: 408
    • View Profile
Re: Posting Pics Issue
« Reply #1 on: February 11, 2008, 03:24:19 am »
I've seen the same thing.  Admins, did this get somehow changed in the move?

colinjones

  • Alumni
  • LinuxMCE God
  • *
  • Posts: 3003
    • View Profile
Re: Posting Pics Issue
« Reply #2 on: February 11, 2008, 04:25:00 am »
me too.

sk1

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Posting Pics Issue
« Reply #3 on: February 11, 2008, 04:40:26 am »

sk1

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Posting Pics Issue
« Reply #4 on: February 11, 2008, 04:41:28 am »
That's a hot linked image above, so try uploading it somewhere and using a URL...

lon22

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 85
    • View Profile
Re: Posting Pics Issue
« Reply #5 on: February 11, 2008, 04:47:58 am »
I believe this is true for trying to attached documents also. Similar message.

jspeckman

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: Posting Pics Issue
« Reply #6 on: February 11, 2008, 04:01:22 pm »
Yeah, it's true for documents.  I would guess any attachment.

sk1

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Posting Pics Issue
« Reply #7 on: February 11, 2008, 05:42:25 pm »
just upload the file to imageshack and insert the URL in the
Code: [Select]
[img][/img] tags.

skip