Author Topic: audio will not be found even though its on the hd?  (Read 615 times)

ams

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
audio will not be found even though its on the hd?
« on: February 01, 2008, 04:58:37 pm »
my audio does not come up in the audio section of lmce ???? any ideas?

1audio

  • Addicted
  • *
  • Posts: 552
    • View Profile
Re: audio will not be found even though its on the hd?
« Reply #1 on: February 01, 2008, 05:13:56 pm »
This is an issue with the tags and the database. you aren't the only one with this problem.

Is the audio stuff you ripped in the system or existing tracks you moved? If LMCE doesn't recognize the tags then it skips the listings in the database. Its an important problem and needs a comprehensive fix.

ams

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: audio will not be found even though its on the hd?
« Reply #2 on: February 01, 2008, 05:34:03 pm »
hi

thanks for the reply.. yea moved them to this system. is there no way to just view the actually files as you would if you were just using the comp like normal

golgoj4

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1072
  • hrumpf!
    • View Profile
    • La Smarthomes - SoCal smarthome site
Re: audio will not be found even though its on the hd?
« Reply #3 on: February 01, 2008, 11:50:41 pm »
hi

thanks for the reply.. yea moved them to this system. is there no way to just view the actually files as you would if you were just using the comp like normal

I normally can find things using the sort by file option if nothing shows up under performer.

Assuming they are somewhat organized, that should be a decent workaround.
Those people who tell you not to take chances, they are all missing what life's all about.

Wiki Hardware Page http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Langstonius