Author Topic: Media Director Box  (Read 1449 times)

Granit

  • Making baby steps
  • Posts: 3
    • View Profile
Media Director Box
« on: April 12, 2008, 12:12:48 pm »
Hello!

Sorry for the noob qestion  ;) :

Where can I find the box which is used in the demo video (in the kitchen), or is this custom made?

RockSteady

  • Making baby steps
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Media Director Box
« Reply #1 on: April 12, 2008, 12:30:55 pm »
Here you go:

newbielink:http://fiire.com/ [nonactive]

Also the wikki for the whole video hardware:
newbielink:http://wiki.linuxmce.org/index.php/Video#Equipment_used_in_the_demo [nonactive]

agentc0re

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Media Director Box
« Reply #2 on: April 12, 2008, 06:40:24 pm »
Don't use it thought, people problems with those devices..

If you want a good MD for around the same price get a MSI media live, you'll be happy you did.

totallymaxed

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 4464
  • Smart Home Consulting
    • View Profile
    • Dianemo - at home with technology
Re: Media Director Box
« Reply #3 on: April 12, 2008, 09:31:42 pm »
Don't use it thought, people problems with those devices..

If you want a good MD for around the same price get a MSI media live, you'll be happy you did.

Yeah....we like those to
Andy Herron,
Convergent Home Technologies Ltd

My Blog; http://ellipticalcurve.com

Get RaspSqueeze-CEC Wifi enabled for Dianemo/LinuxMCE: http://wp.me/P4KgIc-7C

Contact me for Smart Home consulting advice here;
@herron on Twitter, inquiries@ellipticalcurve.com via email or PM me here.

Get a Dianemo License: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8880.msg100221#msg100221
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dianemo-Home-Automation/226019387454465

Sales & Info:
http://www.dianemo.co.uk

Granit

  • Making baby steps
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Media Director Box
« Reply #4 on: April 14, 2008, 12:58:14 pm »
Thx for the info!

So, basically, what hardware does such Box need (if I want to built that on my own)? I'm asking since there is no standart hardware (like CPU, Ram, Hardware) in the MSI Box.

Thx for the help

bulek

  • Administrator
  • wants to work for LinuxMCE
  • *****
  • Posts: 890
  • Living with LMCE
    • View Profile
Re: Media Director Box
« Reply #5 on: April 14, 2008, 08:05:05 pm »
Don't use it thought, people problems with those devices..

If you want a good MD for around the same price get a MSI media live, you'll be happy you did.

Yeah....we like those to
Hi, do you mean MSI Media Live as barebone media center or just MSI Media Live mobo ? In any case any experience with that equipment is itneresting. I went with two Gigabyte mobos (mentioned on wiki), but few things are not working as expected...

Regards,

Bulek.
Thanks in advance,

regards,

Bulek.