Author Topic: having problems with GSD Template  (Read 679 times)

ddamron

  • Alumni
  • wants to work for LinuxMCE
  • *
  • Posts: 962
    • View Profile
    • My LinuxMCE User Page
having problems with GSD Template
« on: December 31, 2007, 10:14:12 pm »
Ok, I'm trying to test the Detection script..

I want to put the PLM on /dev/ttyS0 of my Fiire Station 1"

the system reports (on that MD) available serial ports: /dev/ttyS0

First, I can't seem to get it to add the detection script to the MD..

I have the detection script in /usr/pluto/pnp/88_InsteonPLM.sh chmod 755
I have modified the script to point to my template 1901..

I have rebuilt all image files for all my MD's, and the detection script is NOT in the image.. :(

When I try to the device manually, I select the room it's in, select the Fiire Station as the Controlled By..
then I get 'Cannot find Top parent' where the COM port is specified...

The only intuitive interface is the nipple.  After that it's all learned.
My other computer is your windows box.
I'm out of my mind.  Back in 5 minutes.
Q:  What's Red and smells like blue paint?

A:  Red Paint.

ddamron

  • Alumni
  • wants to work for LinuxMCE
  • *
  • Posts: 962
    • View Profile
    • My LinuxMCE User Page
Re: having problems with GSD Template
« Reply #1 on: December 31, 2007, 10:16:51 pm »
Yet when I change the room to where my CORE is, and select the CORE in Controlled By, all is well...
I can then select the proper com port..
The only intuitive interface is the nipple.  After that it's all learned.
My other computer is your windows box.
I'm out of my mind.  Back in 5 minutes.
Q:  What's Red and smells like blue paint?

A:  Red Paint.