Author Topic: deb.linuxmce.com offline?  (Read 1490 times)

RockHound

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 16
    • View Profile
deb.linuxmce.com offline?
« on: November 02, 2007, 08:45:25 am »
Doing an apt-get update gives me this:

Code: [Select]
Failed to fetch http://deb.linuxmce.com/ubuntu/dists/20dev_ubuntu/Release.gpg  Could not resolve 'deb.linuxmce.com'
Failed to fetch http://deb.linuxmce.com/ubuntu/dists/20dev_ubuntu/main/i18n/Translation-en_US.bz2  Could not resolve 'deb.linuxmce.com'
Failed to fetch http://deb.linuxmce.com/ubuntu/dists/20dev_ubuntu/main/binary-i386/Packages.gz  Could not resolve 'deb.linuxmce.com'

Is it down or being moved? Or is it just me? ;-)

Regards,

Martin

danielk

  • Guru
  • ****
  • Posts: 153
    • View Profile
Re: deb.linuxmce.com offline?
« Reply #1 on: November 02, 2007, 04:57:50 pm »
Not just you. I'm looking into it..

Zaerc

  • Alumni
  • LinuxMCE God
  • *
  • Posts: 2256
  • Department of Redundancy Department.
    • View Profile
Re: deb.linuxmce.com offline?
« Reply #2 on: November 02, 2007, 06:34:42 pm »
I don't think that it was ever on-line.
"Change is inevitable. Progress is optional."
-- Anonymous


RockHound

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: deb.linuxmce.com offline?
« Reply #3 on: November 02, 2007, 07:45:03 pm »
I did not get these errors in the past...

danielk

  • Guru
  • ****
  • Posts: 153
    • View Profile
Re: deb.linuxmce.com offline?
« Reply #4 on: November 02, 2007, 11:15:20 pm »
It's back online.

FYI, you can put it in your /etc/hosts file as:

208.109.177.142 deb.linuxmce.org

If this happens again. But still report it, those of us with working systems might not notice right away.

totallymaxed

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 4351
    • View Profile
    • Dianemo - at home with technology
Re: deb.linuxmce.com offline?
« Reply #5 on: November 03, 2007, 10:51:22 am »
Doing an apt-get update gives me this:

Code: [Select]
Failed to fetch http://deb.linuxmce.com/ubuntu/dists/20dev_ubuntu/Release.gpg  Could not resolve 'deb.linuxmce.com'
Failed to fetch http://deb.linuxmce.com/ubuntu/dists/20dev_ubuntu/main/i18n/Translation-en_US.bz2  Could not resolve 'deb.linuxmce.com'
Failed to fetch http://deb.linuxmce.com/ubuntu/dists/20dev_ubuntu/main/binary-i386/Packages.gz  Could not resolve 'deb.linuxmce.com'

Is it down or being moved? Or is it just me? ;-)

Regards,

Martin

I believe deb.linuxmce.com is only used when new releases are being installed... so getting this is 'normal'
Andy Herron,
Convergent Home Technologies Ltd
United Kingdom
@herron

Dianemo S Now Shipping on Ubuntu 12.04LTS
Build your system on the latest Ubuntu LTS OS Release!

Get a Dianemo S License: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8880.0
iOS Orbiter: http://wiki.linuxmce.org/index.php/Dianemo_iOS_Orbiter
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dianemo-Home-Automation/226019387454465

Sales & Info:
http://www.dianemo.co.uk

valent

  • Guru
  • ****
  • Posts: 380
    • View Profile
    • /kernel_reloaded/
Re: deb.linuxmce.com offline?
« Reply #6 on: October 25, 2008, 07:11:50 pm »
It's back online.

FYI, you can put it in your /etc/hosts file as:

208.109.177.142 deb.linuxmce.org

If this happens again. But still report it, those of us with working systems might not notice right away.

I get this error even with this IP set in hosts file.

Has something changed?
LinuxMCE - If it was easy, everybody would be doing it!!
My setup - http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Valent

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2420
    • View Profile
    • ago control
Re: deb.linuxmce.com offline?
« Reply #7 on: October 25, 2008, 07:17:32 pm »
PING deb.linuxmce.org (193.200.113.133) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 193.200.113.133: icmp_seq=1 ttl=254 time=43.7 ms
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

valent

  • Guru
  • ****
  • Posts: 380
    • View Profile
    • /kernel_reloaded/
Re: deb.linuxmce.com offline?
« Reply #8 on: October 25, 2008, 07:41:50 pm »
PING deb.linuxmce.org (193.200.113.133) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 193.200.113.133: icmp_seq=1 ttl=254 time=43.7 ms


I get an error while running apt-get update so I thought that was the reason, obviously not.

Thanks.
LinuxMCE - If it was easy, everybody would be doing it!!
My setup - http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Valent