Archive > DCE Router Developers

Generic Serial Devices (ruby Code)

(1/2) > >>

archived:
When I try to send commands to my new Generic Serial Devices I get this

--- Code: newbielink:javascript:void(0); [nonactive] ---
Message Sent succesfully.
/usr/pluto/bin/MessageSend -r localhost 0 54192 1 351
Response was:
01 09/09/05 10:53:35.542 gethostbyname for '-r', failed, Last Error Code 1, Device: -1003
05 09/09/05 10:53:35.542 void ClientSocket::Disconnect() on this socket: 0x804e578 (m_Socket: 9)
01 09/09/05 10:53:35.542 ClientSocket::Connect() not successful
01 09/09/05 10:53:35.542 Message constructor malformed with missing argument

--- End code ---


what can be causing this ?

archived:
./MessageSend -help
Usage: MessageSendTest server [-targetType [device|category|template]] [-r | -o] [-p path] DeviceFrom DeviceTo MsgType(1=Command, 2=Event) MsgID [parm1id param1value] [parm2id parm2value] ...
        the server is the name/ip of the router, such as localhost
        the default target type is the device.
        -p specifies the path for output params
        -r means the message will be sent with a response request
        -o means the message will expect out parameters
                which will be echoed to the screen as resp: [response]
        the parm ID can be prefixed with a letter:
                D send as a data paramter, rather than text
                B the value is a filename, the contents sent as a data parameter
                T the value is a filename, the contents sent as a text parameter

Note the host goes *before* the parameter.  this is necessary because the same classes that handle parsing messages from the commandline are also used internally throughout Pluto, and we wanted to have everything share.  So it's messagesend [host] then all the parameter.  Try:
/usr/pluto/bin/MessageSend localhost -r 0 54192 1 351

archived:
I am not the one sending the command. The command is generated when I do a send command on the device from the web page.

archived:

--- Quote from: "lcomtois" ---I am not the one sending the command. The command is generated when I do a send command on the device from the web page.
--- End quote ---

Please let me know what is the web page you are using to send the command.

archived:
It is nn the Pluto-Admin under:
My Device, Core, PC5401 (Generic_Serial_Device), Send command to device

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version