Author Topic: Video Stuttering Problems  (Read 949 times)

lanerebel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
    • faithfulgeek.org
Video Stuttering Problems
« on: September 29, 2007, 06:07:55 pm »
I have a newish (about 2-3 weeks) old LinuxMCE installation.  I'm having some serious problems playing video.  DVDs stutter like crazy, sometimes they will freeze every 20 seconds or so, sometimes it's just basic stuttering.  XviDs do freeze about every 20 seconds (I have tested this on a number of different videos).  Has anyone else seen this behavior?  Is there anything I can do to fix it?  Also, are there any other details I can provide?

Thanks!
Joe

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5501
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: Video Stuttering Problems
« Reply #1 on: September 30, 2007, 06:50:36 pm »
You need to provide more details about your setup, particularly your hardware. We can't diagnose anything without that.

-Thom

lanerebel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
    • faithfulgeek.org
Re: Video Stuttering Problems
« Reply #2 on: October 01, 2007, 12:20:54 am »
My apologies.  Thank you for letting me know.

I'm running an NVidia GeForce 6150 on an LG HD CRT (through HDMI connection) with an AMD Athlon 64 X2 4200+ processor and 2GB RAM.  If you need any other details, please let me know.

-Joe

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5501
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: Video Stuttering Problems
« Reply #3 on: October 01, 2007, 02:21:06 am »
What UI option did you choose?

-Thom

lanerebel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
    • faithfulgeek.org
Re: Video Stuttering Problems
« Reply #4 on: October 01, 2007, 03:41:57 am »
It's happened on all 3 UI options.  Currently I'm on UI3.

-Joe