Author Topic: MD Installation failed  (Read 887 times)

KingCrab

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
MD Installation failed
« on: August 31, 2007, 12:03:32 am »
Hi,
I would like to install some MDs on HDDs. I though the installation script would detect a running core and asked if I would like to only install a MD, but that didn't happen. Its just the regular installation of hybrid or core. All the machines get there ips correctly from the dhcp server on the core. Did anyone have an idea why this could happen or how to install a md using an other way?

totallymaxed

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 4412
  • Smart Home Consulting
    • View Profile
    • Dianemo - at home with technology
Re: MD Installation failed
« Reply #1 on: September 01, 2007, 09:23:33 am »
Hi,
I would like to install some MDs on HDDs. I though the installation script would detect a running core and asked if I would like to only install a MD, but that didn't happen. Its just the regular installation of hybrid or core. All the machines get there ips correctly from the dhcp server on the core. Did anyone have an idea why this could happen or how to install a md using an other way?

If your trying to add the machines as pxe booted MD's then just set their bios's to pxe boot, connect them to your LAN and they will be autodetected and setup.
Andy Herron,
Convergent Home Technologies Ltd
United Kingdom

Read My Blog; http://ellipticalcurve.com

Contact me for Smart Home consulting advice here;
@herron on Twitter, totallymaxed+consulting@gmail.com via email or PM me here.

Get a Dianemo S License: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8880.0
iOS Orbiter: http://wiki.linuxmce.org/index.php/Dianemo_iOS_Orbiter
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dianemo-Home-Automation/226019387454465

Sales & Info:
http://www.dianemo.co.uk

KingCrab

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
Re: MD Installation failed
« Reply #2 on: September 02, 2007, 03:43:50 pm »
I tried using the lan boot option, but it didn't work either. This is my output:
Quote
CLIENT MAC ADDR: 00 0c 29 af 16 53 GUID XXXX
CLIENT IP: 192.168.80.253  MASK: 255.255.255.0   DHCP IP: 192.168.80.1
GATEWAY IP: 192.168.80.1
PXE-E32: TFTP open timeout

Independent from that try, I have wireshark watch my connection and when I start the installation software on kubuntu desktop, it broadcasts a message, but nobody ever responses. Any ideas what going wrong with my system?

KingCrab

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
Re: MD Installation failed
« Reply #3 on: September 02, 2007, 10:38:29 pm »
Could someone please post which programm or script listen to port 33333 on core?