Author Topic: RC 1.1: LinuxMCE Installer stops @ package pluto orbiter failed  (Read 1073 times)

Joe2010

  • Making baby steps
  • Posts: 3
    • View Profile
Hi guys,

I am pretty much a linux newbie. The problem is that the installation stop twice during installting linuxMCE (kubuntu was started allready from the harddisk) -> here you can see the screenshot with the error:
newbielink:http://www.joemiro.de/error/linuxmce_error.jpg [nonactive]

Thanks for your support! :-)

Joe

Sytsem: AMD Athlon XP 2500 | 512MB DDR-RAM | ASRock K7S8XE+ | Samsung 80 GB SV8004H

Zaerc

  • Alumni
  • LinuxMCE God
  • *
  • Posts: 2256
  • Department of Redundancy Department.
    • View Profile
Re: RC 1.1: LinuxMCE Installer stops @ package pluto orbiter failed
« Reply #1 on: August 02, 2007, 03:34:49 pm »
Have you checked the ISOs with "md5sum" before you burned them?
"Change is inevitable. Progress is optional."
-- Anonymous


Joe2010

  • Making baby steps
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: RC 1.1: LinuxMCE Installer stops @ package pluto orbiter failed
« Reply #2 on: August 02, 2007, 04:05:49 pm »
Hi Zaerc,

thanks for you quick repley. The kubuntu iso is ok - but both of the linuxmce files have a diffrent md5sum then on the website posted.

I got them as a torrent via Azureus.

So what can I do to get the files not corrupted?

Thanks a lot

joe

Joe2010

  • Making baby steps
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: RC 1.1: LinuxMCE Installer stops @ package pluto orbiter failed
« Reply #3 on: August 02, 2007, 04:12:26 pm »
Hi Zaerc,

i checked the iso's on the computer I downloades them - and they are allright. So they got damaged by copying them via LAN.

I'll give it a second try.

Thanks for now.

Joe

Zaerc

  • Alumni
  • LinuxMCE God
  • *
  • Posts: 2256
  • Department of Redundancy Department.
    • View Profile
Re: RC 1.1: LinuxMCE Installer stops @ package pluto orbiter failed
« Reply #4 on: August 02, 2007, 04:51:37 pm »
You're welcome, and good luck.

To answer your question anyway: usually restarting the torrent client should check the file and redownload any parts that are corrupt or missing, sometimes you have to force the check, depending on your client. 

If that still fails then delete the files and start over, but that rarely happens unless your client is broken or there is a serious hardware problem.
"Change is inevitable. Progress is optional."
-- Anonymous