Author Topic: Installation failed - Failed to read correctly from the Linux MCE CDROM  (Read 585 times)

shinjukumaster

  • Making baby steps
  • Posts: 2
    • View Profile
I'm a noob trying to install the Beta 2 version of Linux MCE. I tried burning a couple of CD's (which I think are good), but I keep getting this message. I accepted all defaults on the install script. The CD drive seems good as I just installed the Ubuntu desktop beforehand. The nework connection seems OK. Is there a way to point the installer to an ISO image on the hard disk? Any other ideas what this problem might be? The log file is below. TIA!

MESSAGE: Seting Up Networking
MESSAGE: Setting up APT Package Manager
MESSAGE: Preseeding debconf options
Ign file: ./ Release.gpg
Ign file: ./ Translation-en_GB
Ign file: ./ Release
Ign file: ./ Packages
Errfile: ./ Packages
  File not found
Get: 1 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy Release.gpg [191B]
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy/main Translation-en_GB
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy/restricted Translation-en_GB
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy/multiverse Translation-en_GB
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy/universe Translation-en_GB
Get: 2 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-security Release.gpg [191B]
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-security/main Translation-en_GB
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-security/restricted Translation-en_GB
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-security/multiverse Translation-en_GB
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-security/universe Translation-en_GB
Get: 3 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-updates Release.gpg [191B]
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-updates/main Translation-en_GB
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-updates/restricted Translation-en_GB
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-updates/multiverse Translation-en_GB
Ign newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-updates/universe Translation-en_GB
Get: 4 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy Release [34.7kB]
Get: 5 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-security Release [50.9kB]
Get: 6 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-updates Release [38.4kB]
Get: 7 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy/main Packages [940kB]
Ign newbielink:http://linuxmce.com [nonactive] ./ Release.gpg
Ign newbielink:http://linuxmce.com [nonactive] ./ Translation-en_GB
Ign newbielink:http://linuxmce.com [nonactive] ./ Release
Ign newbielink:http://linuxmce.com [nonactive] ./ Packages
Get: 8 newbielink:http://linuxmce.com [nonactive] ./ Packages [1798B]
Get: 9 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy/restricted Packages [5974B]
Get: 10 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy/multiverse Packages [126kB]
Get: 11 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy/universe Packages [3559kB]
Get: 12 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-security/main Packages [93.5kB]
Get: 13 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-security/restricted Packages [6170B]
Get: 14 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-security/multiverse Packages [3796B]
Get: 15 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-security/universe Packages [45.4kB]
Get: 16 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-updates/main Packages [86.8kB]
Get: 17 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-updates/restricted Packages [14B]
Get: 18 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-updates/multiverse Packages [14B]
Get: 19 newbielink:http://archive.ubuntu.com [nonactive] edgy-updates/universe Packages [25.5kB]
Failed to fetch file:/usr/pluto/deb-cache/./Packages.gz  File not found
Fetched 5018kB in 12s (397kB/s)
Reading package lists...
E: Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead.
MESSAGE: Generating Default Config File
MESSAGE: Configuring Network Information Service (NIS)
Mounting CD

shinjukumaster

  • Making baby steps
  • Posts: 2
    • View Profile
OK, I unmounted all drives, remounted sda and then the installer kicked off. The installer throws up a few error messages (none sounding too serious) then says it has completed (quite quickly....) But when I reboot the application is not there. Any ideas?