Author Topic: Failed to connect ... Please try again later  (Read 934 times)

Petervb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Failed to connect ... Please try again later
« on: June 17, 2007, 12:36:13 pm »
Have seen this post already a few times but id not help me out.
Installation of hybrid with Dell GX270 with PVR-350 card.
Can somebody help out with log-files? As you'll notice, really newbe to linux!

Sincer DCErouter.log to big, what part is needed for diagnosis. I do see some error when device 19 is connecting?

05      06/17/07 11:28:46.758           The target device 19 (routed to 19) has not registered. <0xb6452b90>
10      06/17/07 11:28:46.758           realsendmessage - end <0xb6452b90>
21      06/17/07 11:28:46.758           removed from map (0x80e5db4) #0 (>4130) core: DCERouter.cpp:2092  was: 79 size, now 78 Rel: Y Got: Y <
0xb6452b90>
21      06/17/07 11:28:46.758           relocking (0x80e5e2c) (>4)  <0xb6452b90>
21      06/17/07 11:28:46.758           lock(0x80e5e2c) (>4) messagequeue: DCERouter.cpp:1818  <0xb6452b90>
21      06/17/07 11:28:46.758           acquired(0x80e5e2c) #0 (>4) messagequeue DCERouter.cpp:1818  <0xb6452b90>
10      06/17/07 11:28:46.758           ProcessQueue finished Calling realsendmessage from queue <0xb6452b90>
10      06/17/07 11:28:46.758           ProcessQueue going to sleep <0xb6452b90>
21      06/17/07 11:28:46.758           start cond wait DCERouter.cpp:1818 (0x80e5e2c)  <0xb6452b90>
21      06/17/07 11:28:46.758           relocking (0x85bfc10) (>3413)  <0x928acb90>
21      06/17/07 11:28:46.758           lock(0x85bfc10) (>3413) MessageQueue: Command_Impl.cpp:818  <0x928acb90>
21      06/17/07 11:28:46.758           acquired(0x85bfc10) #0 (>3413) MessageQueue Command_Impl.cpp:818  <0x928acb90>
21      06/17/07 11:28:46.758           start cond wait Command_Impl.cpp:818 (0x85bfc10)  <0x928acb90>
05      06/17/07 11:28:46.779           Socket::ReceiveData 0x8622a30 failed, bytes left 0 start: 490000 1: 0 1b: 0 2: 0 2b: 0 m_Socket: 65 In
coming_Conn Socket 65 127.0.0.1 <0xa50d1b90>
13      06/17/07 11:28:46.780           Socket::Close() m_Socket 65 <0xa50d1b90>
13      06/17/07 11:28:46.780           Socket::Close() m_Socket 65 closesocket: 0 <0xa50d1b90>
05      06/17/07 11:28:46.780           Socket::ReceiveString2 ReceiveData failed m_Socket: -1 Incoming_Conn Socket 65 127.0.0.1 <0xa50d1b90>
05      06/17/07 11:28:46.780           TCPIP: Closing connection to -1003 (Router Dev #0) 0x8622a30 m_Socket: -1 <0xa50d1b90>
10      06/17/07 11:28:46.780           Detected disconnect: detaching thread for -1003 <0xa50d1b90>
05      06/17/07 11:28:46.780           Router::RemoveAndDeleteSocket 0x8622a30 -1003 <0xa50d1b90>
21      06/17/07 11:28:46.780           lock(0x80e5db4) (>4133) core: DCERouter.cpp:2991  <0xa50d1b90>
21      06/17/07 11:28:46.780           acquired(0x80e5db4) #0 (>4133) core DCERouter.cpp:2991  <0xa50d1b90>
10      06/17/07 11:28:46.780           Executed query UPDATE Device SET Registered=0,psc_mod=psc_mod WHERE PK_Device=-1003 (0 rows) <0xa50d1b
90>

Thanks,
 Peter

sharlee_angelo

  • Guru
  • ****
  • Posts: 316
    • View Profile
Re: Failed to connect ... Please try again later
« Reply #1 on: June 18, 2007, 12:03:59 pm »
it seems that the router is not working when the orbiter is trying to connect to it. a solution to start it (which is unorthodox?) is to run /usr/pluto/bin/Start_DCERouter.sh.
Read the F****** Logs!!!