Author Topic: Installer won't launch on Ubuntu 7.04  (Read 1387 times)

skootles

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Installer won't launch on Ubuntu 7.04
« on: June 05, 2007, 08:18:42 pm »
Just installed Ubuntu Feisty Fawn, as well as Beryl, and like the title says, the installer won't run. It will ask me for my password, but it won't do anything afterwards.

sharlee_angelo

  • Guru
  • ****
  • Posts: 316
    • View Profile
Re: Installer won't launch on Ubuntu 7.04
« Reply #1 on: June 06, 2007, 11:44:49 am »
linuxmce works only on top of Kubuntu 7.04 not Ubuntu.
Read the F****** Logs!!!

skootles

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Installer won't launch on Ubuntu 7.04
« Reply #2 on: June 06, 2007, 02:58:15 pm »
Um, no.
I'm using version 1.0.
Doesn't matter anyways, I installed Ubuntu 6.10 and now LinuxMCE is installed, but I have a new problem.

teedge77

  • Addicted
  • *
  • Posts: 591
    • View Profile
Re: Installer won't launch on Ubuntu 7.04
« Reply #3 on: June 06, 2007, 06:00:31 pm »
um, no. you were both confused/misunderstood.

Kubuntu 7.04 + Linuxmce 1.1B2
Ubuntu 6.10 + Linuxmce 1.0


If you have a problem using 6.10 and 1.0, maybe you should try 1.1B2 with Kubuntu 7.04. A lot of people had trouble with 1.0 and Ubuntu 6.10 that were solved with 1.1B2.
AMD Athlon 64 X2 6000+
Asus M2V Via AM2 ATX
Lite-On LH-20A1S SATA DVD Burner
80GB  SATA-150
EVGA GeForce 7300 GT 512MB DDR2 PCI Express
Sound Blaster Audigy SE
Kingston 2 GB PC6400 DDR2 800MHz
Ultra X-Finity 800-Watt
ZCU000
Cisco 7970
TDM400P

wjd85

  • Making baby steps
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Installer won't launch on Ubuntu 7.04
« Reply #4 on: June 07, 2007, 03:21:45 pm »
Man do i feel like an idiot.

I think i have spent at least 16 - 20 hours on installing / buying new hardware becuse i miss read it was for Kubuntu now and not Ubuntu Feisty Fawn arhhhhh....


It looks like the popularity of Linux MCE is now bringing in the dregs of the IT community.


PeteK

  • Guru
  • ****
  • Posts: 408
    • View Profile
Re: Installer won't launch on Ubuntu 7.04
« Reply #5 on: June 07, 2007, 05:16:20 pm »
No sweat man. Welcome to the club.  Anyone willing to spend 16-20 hours playing with an install trying to get it to work is the kind of hardcore geek we need.

pixelator

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 70
    • View Profile
Re: Installer won't launch on Ubuntu 7.04
« Reply #6 on: June 07, 2007, 09:15:06 pm »
16-20 hours playing with an install trying to get it to work is the kind of hardcore geek we need.

16-20 hours, that's nothing... Pfft... Rookie.. <GRIN> (disclaimer: note my joking tone.)