Author Topic: Help with setup of CM11A please!  (Read 1077 times)

ddamron

  • Alumni
  • wants to work for LinuxMCE
  • *
  • Posts: 962
    • View Profile
    • My LinuxMCE User Page
Help with setup of CM11A please!
« on: April 20, 2007, 09:01:08 pm »
ok, here goes...

Installed Ubuntu 6.10 Desktop OK
installed all updates OK
installed Linuxmce , Core only, Dedicated - no errors
rebooted - blank screen
ctrl-alt-F1, logged in,
startx started ok.
complained about hal not starting...
opened terminal and did /etc/init.d/dbus restart
avahi failed (nothing connected to second nic yet)
browsed into localhost
setup initial config:
2 rooms, Office(closet) and Dining Room
added interface CM11A
added Light Switch in Dining Room, controlled by CM11a, code E3
quick reload router...
checked log for CM11a:

========== NEW LOG SECTION ==========
1   04/20/07 12:32:11   18 (spawning-device)   Starting... 1
1   04/20/07 12:32:11   18 (spawning-device)   Found ./CM11A
05   04/20/07 12:32:12.035      Creating child 19 <0xb7ae0930>
05   04/20/07 12:32:12.035      Note: Device manager has attached a device of type 38 that this has no custom event handler for.  It will not fire events. <0xb7ae0930>
05   04/20/07 12:32:12.035      Note: Device manager has attached a device of type 38 that this has no custom handler for.  This is normal for IR. <0xb7ae0930>

Log for DCERouter: 

/var/log/pluto/DCERouter.log

05   04/20/07 12:43:30.785      TCPIP: Closing connection to -1003 (Router Dev #0) 0x8406220 m_Socket: -1 <0x89affba0>
05   04/20/07 12:43:30.785      Router::RemoveAndDeleteSocket 0x8406220 -1003 <0x89affba0>
01   04/20/07 12:43:31.657      Received message type: 1 id: 606 from: 0 going to an empty device list md: 1825 cat: 0 <0x89affba0>
05   04/20/07 12:43:31.708      Socket::ReceiveData 0x8406220 failed, bytes left 0 start: 380000 1: 0 1b: 0 2: 0 2b: 0 m_Socket: 109 Incoming_Conn Socket 109 192.168.80.1 <0x89affba0>
05   04/20/07 12:43:31.708      Socket::ReceiveString2 ReceiveData failed m_Socket: -1 Incoming_Conn Socket 109 192.168.80.1 <0x89affba0>
05   04/20/07 12:43:31.708      TCPIP: Closing connection to -1003 (Router Dev #0) 0x8406220 m_Socket: -1 <0x89affba0>
05   04/20/07 12:43:31.708      Router::RemoveAndDeleteSocket 0x8406220 -1003 <0x89affba0>
08   04/20/07 12:43:31.721      Received Message from 15 (App Server / Office) to 15 (App Server / Office), type 1 id 812 Command:Application Exited, parameters: <0x8fc71ba0>
08   04/20/07 12:43:31.721        Parameter 227(PID): 8934 <0x8fc71ba0>
08   04/20/07 12:43:31.721        Parameter 228(Exit Code): 0 <0x8fc71ba0>

Device type 38 is my light switch, been at this for days now...
any advice??
« Last Edit: April 20, 2007, 09:05:55 pm by ddamron »
The only intuitive interface is the nipple.  After that it's all learned.
My other computer is your windows box.
I'm out of my mind.  Back in 5 minutes.
Q:  What's Red and smells like blue paint?

A:  Red Paint.

ddamron

  • Alumni
  • wants to work for LinuxMCE
  • *
  • Posts: 962
    • View Profile
    • My LinuxMCE User Page
Re: Help with setup of CM11A please!
« Reply #1 on: April 21, 2007, 02:38:59 am »
Anybody??  suggestions?? hints?? bump!
The only intuitive interface is the nipple.  After that it's all learned.
My other computer is your windows box.
I'm out of my mind.  Back in 5 minutes.
Q:  What's Red and smells like blue paint?

A:  Red Paint.

Juliet Smith

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Help with setup of CM11A please!
« Reply #2 on: April 23, 2007, 01:49:15 pm »
Did you choose the correct serial port when you added CM11 in the interfaces section?