Author Topic: mythtv probleme  (Read 924 times)

hanafi

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 99
    • View Profile
mythtv probleme
« on: March 21, 2016, 03:50:56 pm »
hi guys
another probleme with mythtv
When I start channel 1 with live TV on frontend 1 : Encoder 1 is used When I start channel 2 with live TV on frontend 2 : Encoder 2 is used but frontend 2 display channel 1

hanafi

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 99
    • View Profile
Re: mythtv probleme
« Reply #1 on: March 22, 2016, 01:50:52 pm »
when i change channel on md give me a same channel on the hybrid/core
are any one have the same problem?

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3663
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: mythtv probleme
« Reply #2 on: March 22, 2016, 05:13:07 pm »
FYI: none of the devs are using MythTV atm.

S4Howie

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: mythtv probleme
« Reply #3 on: March 28, 2016, 01:35:53 am »
Sounds like you have just 1 capture card installed which provide you 2 Encoders. This is happening at my install with a WinTV Nexus-S DVB-S Capture Card.
You can choose in mythsetup how many recoders that capture card is providing and the default is 2.
But Encoder2 isnt a fully Encoder when Encoder 1 is in use,it can only provide the channels which come on the same transponder from DVB-S.

I have 2x capture cards installed,1 in the core and 1 in a md.But i cant get the 1 in the md to run.I have prober firmware installed from linuxtv and i can choose it in the setup as new card,i can choose the LNB and have a lock on a channel scan.But in mythweb statuspage the Encoder is always listed as currently not connected.

Howie