Author Topic: GSD issues - all devices died.  (Read 6041 times)

pointman87

  • Guru
  • ****
  • Posts: 171
    • View Profile
Re: GSD issues - all devices died.
« Reply #30 on: October 10, 2015, 05:31:42 pm »
Here is a paste from screen http://pastebin.com/9e4pz84d
Here is a paste from log      http://pastebin.com/x7n30TQX
I have to reboot my system to get the device going again as it crashes 50 times, hence not starting again. Quick volume changes crashes it, change of input, pretty mush everything makes it crash, as long as it idle it doesn't crash
« Last Edit: October 10, 2015, 05:42:24 pm by pointman87 »

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3669
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: GSD issues - all devices died.
« Reply #31 on: October 10, 2015, 06:16:37 pm »
It starts again. The 50 counter is only in the Spawn_xxx script, so if you manually to a Start_LocalDevices.sh it should restart your device

phenigma

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 1749
    • View Profile
Re: GSD issues - all devices died.
« Reply #32 on: October 10, 2015, 07:38:00 pm »
You can remove your device's number from /usr/pluto/locks/pluto_spawned_local_devices.txt and reload router to get it to return as well.  Make sure it is not 'disabled' in webadmin.

The pastebin's show more info than we've seen yet.  The segault is new.  I'm afraid this may not be easy to track down.  I'm going to try running some GSD stuff in a debugger to see if anything other info pops out.  Not sure when I'll get to that yet.

J.