Author Topic: Snapshot 1404 - 20150428031230640  (Read 2863 times)

pigdog

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1105
    • View Profile
Snapshot 1404 - 20150428031230640
« on: April 30, 2015, 08:11:11 pm »
Hi,

Loaded this snap and, unfortunately, it reboots back to the grub menu.

md5sums checked.

Tried on 2 different hardware systems (AMD and Intel).

Tried VGA, DVI and HDMI as video outputs.

Cheers.

phenigma

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 1749
    • View Profile
Re: Snapshot 1404 - 20150428031230640
« Reply #1 on: April 30, 2015, 11:44:47 pm »
Can you be a bit more specific?!  A *LOT* more specific would be nice.  ;)

The grub menu will appear every time the system boots, that's quite normal.  This snapshot has been tested and installs and operates for multiple testers on both virtual and real hardware.

J.

pigdog

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1105
    • View Profile
Re: Snapshot 1404 - 20150428031230640
« Reply #2 on: May 01, 2015, 12:27:39 am »
Hi phenigma,

Sorry, but the loop (back to the GRUB menu) will continue forever.

I've tried the *Ubuntu selection, the advanced "kernel selection" but it's deja vu "Groundhog Day" all over again (to further push a bad quote).

Looper [silly movie](to be even more "pun"ishing.

I don't understand why other (install/systems) work and for many, many 14.04 downloads mine goes "loopy".

Cheers

phenigma

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 1749
    • View Profile
Re: Snapshot 1404 - 20150428031230640
« Reply #3 on: May 02, 2015, 04:09:23 am »
Hi phenigma,
Sorry, but the loop (back to the GRUB menu) will continue forever.
I've tried the *Ubuntu selection, the advanced "kernel selection" but it's deja vu "Groundhog Day" all over again (to further push a bad quote).
Looper [silly movie](to be even more "pun"ishing.
I don't understand why other (install/systems) work and for many, many 14.04 downloads mine goes "loopy".
Cheers

:(  I liked Looper.  Good movie.  But not in this context.  pigdog I would highly suggest you try an internet install (the non-dvd install method).  You can follow the 1204 wiki, but start with a 1404 kubuntu install.  Everything else is the same.  I would expect you to have greater success this way, if the initial 1404 kubuntu install goes well. 

Let us know. Thanks!

J.

pigdog

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1105
    • View Profile
Re: Snapshot 1404 - 20150428031230640
« Reply #4 on: May 04, 2015, 12:45:18 pm »

pigdog

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1105
    • View Profile
Re: Snapshot 1404 - 20150428031230640
« Reply #5 on: May 05, 2015, 02:05:36 pm »
Hi,

O.K.

It worked but I'm going to have to do it again because after update/upgrade I lost the ability to access command prompt.

Webadmin can't connect via browser - but didn't try webadmin before update/upgrade so not sure if webadmin is a separate issue.

192.168.80.1 didn't connect either.

I was able to access Google from Computing.

Cheers.

phenigma

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 1749
    • View Profile
Re: Snapshot 1404 - 20150428031230640
« Reply #6 on: May 07, 2015, 04:11:06 am »
Weird, I've not experienced any of these here.  There have been some additional changes over the past week that are not in the main repo yet that *could* affect some of this.  If you can provide very specific information to svn trac in a ticket then someone may be able to recreate the issue. 

Thanks!

J.

pigdog

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1105
    • View Profile
Re: Snapshot 1404 - 20150428031230640
« Reply #7 on: May 10, 2015, 02:17:50 pm »
Hi phenigma,

Re-installed and did a sudo i and received...

sudo: unable to resolve host LMCE

...and when I try webadmin I receive

Server not found - www.dcerouter.com


Cheers.