Author Topic: [Resolved] Media Files Sync page not showing all drives in left column  (Read 201 times)

ardirtbiker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 248
    • View Profile
Gentlemen (and Ladies)

I wasnt able to find anything on this by search thru the wiki.

This is a 10.04 installation.

I added a 4tb drive and it was recognized and set up as a lmce storage drive.

Quote
dcerouter_1032655:/home/public/data/videos# ls -l
total 0
lrwxrwxrwx 1 root public 33 2014-01-05 07:44 1.36 TB (sdc1) ST1500DL003-9VT [46] -> /mnt/device/46/public/data/videos
lrwxrwxrwx 1 root public 33 2014-01-05 07:44 2.73 TB (sdb1) ST3000DM001-9YN [31] -> /mnt/device/31/public/data/videos
lrwxrwxrwx 1 root public 34 2014-01-05 07:44 3.64 TB (sdd1) ST4000DM000-1F2 [217] -> /mnt/device/217/public/data/videos
dcerouter_1032655:/home/public/data/videos#

For some reason in web admin, on the Media Files Sync page, the drive doesn't show up.  See attached picture.

Any assistance in resolving this would be greatly appreciated.


Dennis
« Last Edit: January 05, 2014, 07:10:48 pm by ardirtbiker »

ardirtbiker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 248
    • View Profile
Re: Media Files Sync page not showing all drives in left column
« Reply #1 on: January 05, 2014, 07:09:47 pm »
After some digging around I found the problem.

This data on this drive was transferred from a failing drive.  The permissions got messed up.   I checked the other drives 'public' folder permissions and set this new drive's 'public' folder to the same.   It fixed the problem.

Dennis