Author Topic: Issue with O2 Joggler to LMCE Orbiter transformation  (Read 309 times)

purps

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1374
  • If it ain't broke, tweak it
    • View Profile
Issue with O2 Joggler to LMCE Orbiter transformation
« on: November 08, 2013, 03:08:30 pm »
I followed these instructions http://wiki.linuxmce.org/index.php/Joggler

And all seemed to go well, no problems that I could see at any stage. However when I fire up the orbiter, I only get a blank screen with the classic "X" cursor (I am able to move it about through touching the screen). I've attempted this a few times, and on different installs.

Has anybody else seen this before?

Cheers,
Matt.
1004 RC :: looking good :: upgraded 01/04/2013
my setup :: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Purps

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2926
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: Issue with O2 Joggler to LMCE Orbiter transformation
« Reply #1 on: November 08, 2013, 03:27:07 pm »
Make sure to get the lucid binaries, and not the precise binaries.

purps

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1374
  • If it ain't broke, tweak it
    • View Profile
Re: Issue with O2 Joggler to LMCE Orbiter transformation
« Reply #2 on: November 08, 2013, 04:53:46 pm »
I noticed that you updated the wiki on 1st October regarding the binaries, but I am running 1004 on my core so should be OK, no?
1004 RC :: looking good :: upgraded 01/04/2013
my setup :: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Purps

purps

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1374
  • If it ain't broke, tweak it
    • View Profile
Re: Issue with O2 Joggler to LMCE Orbiter transformation
« Reply #3 on: November 17, 2013, 12:21:26 pm »
It was indeed OK, had the lucid binaries, however there seemed to be some issue copying them across (funny that this happened both times before). I tried a 3rd time with rsync and it all works.

Off to buy a few more!

Cheers,
Matt.
1004 RC :: looking good :: upgraded 01/04/2013
my setup :: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Purps