Author Topic: a big problem  (Read 1250 times)

hanafi

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 99
    • View Profile
a big problem
« on: November 08, 2013, 08:37:16 am »
i added device on core and he give me an error invalid id
dceRouter died after.
regenrating orbiter stop to 0% (done)

here is my log

01   11/07/13 6:37:56.304      Got a device 203 with wrong device template 2394 <0xb77668e0>
01   11/07/13 6:37:56.304      Got a device 204 with wrong device template 2394 <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.889      Loaded plug-in device: 3 master device: 10 -- ./File_Grids_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.891      Loaded plug-in device: 4 master device: 27 -- ./General_Info_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.892      Loaded plug-in device: 5 master device: 31 -- ./Climate_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.892      Loaded plug-in device: 6 master device: 9 -- ./Datagrid_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.893      Loaded plug-in device: 7 master device: 39 -- ./Infrared_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.894      Loaded plug-in device: 8 master device: 32 -- ./Lighting_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.896      Loaded plug-in device: 9 master device: 12 -- ./Orbiter_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.898      Loaded plug-in device: 10 master device: 2 -- ./Media_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.900      Loaded plug-in device: 11 master device: 34 -- ./Telecom_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.901      Loaded plug-in device: 12 master device: 52 -- ./Event_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.901      Loaded plug-in device: 13 master device: 33 -- ./Security_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.902      Loaded plug-in device: 14 master device: 1809 -- ./Plug_And_Play_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.903      Loaded plug-in device: 24 master device: 6 -- ./Xine_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.903      Loaded plug-in device: 28 master device: 2123 -- ./Picture_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.904      Loaded plug-in device: 44 master device: 1949 -- ./DataLogger_Plugin.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.905      Loaded plug-in device: 143 master device: 36 -- ./MythTV_PlugIn.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.905      Loaded plug-in device: 162 master device: 2101 -- ./Hulu_PlugIn.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:56.906      Loaded plug-in device: 164 master device: 2187 -- ./AirPlay_PlugIn.so <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:57.014      Plugin 3 activated <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:57.114      Plugin 4 activated <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:57.206      Plugin 5 activated <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:57.301      Plugin 6 activated <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:57.397      Plugin 7 activated <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:57.495      Plugin 8 activated <0xb77668e0>
05   11/07/13 6:37:57.624      Plugin 9 activated <0xb77668e0>
Segmentation fault (core dumped)
any one had this error ?

polly

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Posts: 203
    • View Profile
Re: a big problem
« Reply #1 on: November 08, 2013, 09:02:17 am »
Hey .....

i guess i had the same issue.

It was fixed by adding a repository to the source.list file.
I cant remember which line it was but this is my current source.list :

deb file:/usr/pluto/deb-cache/ ./ 
deb http://de.archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise  main restricted universe multiverse
deb-src http://de.archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise  main restricted universe multiverse
deb http://de.archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise-updates  main restricted universe multiverse
deb-src http://de.archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise-updates  main restricted universe multiverse
deb http://de.archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise-backports  main restricted universe multiverse
deb-src http://de.archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise-backports  main restricted universe multiverse
deb http://security.ubuntu.com/ubuntu/ precise-security  main restricted universe multiverse
deb-src http://security.ubuntu.com/ubuntu/ precise-security  main restricted universe multiverse
deb http://deb.linuxmce.org/ubuntu/ precise  unstable
deb http://deb.linuxmce.org/ precise  main
deb http://debian.slimdevices.com/ stable  main
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise  main restricted universe multiverse
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise-security  main restricted universe multiverse
deb http://archive.canonical.com/ubuntu/ precise  partner
deb http://download.videolan.org/pub/debian/stable/
deb mirror:/mirrors.ubuntu.com/mirrors.txt/ precise  universe main


Cheers,
Ochorocho

hanafi

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 99
    • View Profile
Re: a big problem
« Reply #2 on: November 08, 2013, 10:53:56 am »
i change my repository and i have a black screen with cursor
and i haven't access to my webadminlmce-admin  >:(

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3445
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: a big problem
« Reply #3 on: November 08, 2013, 12:25:12 pm »
polly is receiving a big thwat with a baseball bat, for providing you with repo information, that is for precise, without first asking if you are on precise or lucid...
Currently on my way in the North Eastern United States - If I helped you, feel free to buy me a coffee: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=2VKASZLTJH7ES

polly

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Posts: 203
    • View Profile
Re: a big problem
« Reply #4 on: November 08, 2013, 01:45:21 pm »
hm ... sorry ....

how should i know ?

* polly is not good at help fixing issues ...  :(

hanafi

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 99
    • View Profile
Re:
« Reply #5 on: November 08, 2013, 01:54:35 pm »
What i can do now ?

Envoyé de mon GT-I9505 en utilisant Tapatalk