Author Topic: [SOLVED] /"index.php isn't found  (Read 1506 times)

brononius

  • Guru
  • ****
  • Posts: 379
  • Trying to keep it simple and centralized...
    • View Profile
    • OnIrIa - linuxMCE blog (runs on ... linuxmce server)
[SOLVED] /"index.php isn't found
« on: December 16, 2012, 12:06:57 pm »
Not sure what happend, but i can't reach my admin page anymore.
This is the error i'm recieving when i'm going to http://192.168.111.1/lmce-admin/index.php:
Quote
The requested URL /"index.php was not found on this server.

When i check my apache2 logs:
tail -f /var/log/apache2/error.log
Quote
[Sun Dec 16 12:04:23 2012] [error] [client 192.168.111.41] script '/var/www/"index.php' not found or unable to stat, referer: http://192.168.111.1/lmce-admin/
[Sun Dec 16 12:04:23 2012] [error] [client 192.168.111.41] script '/var/www/"index.php' not found or unable to stat, referer: http://192.168.111.1/lmce-admin

'm guessing it has something to do with the double quote in front of index.php, but i couldn't find this in index.php...

Other sites on the server are running fine...
« Last Edit: December 17, 2012, 07:15:00 am by brononius »
Version: linuxMCE 1004 (v 2012-07-01)
Extra's: Cacti, webmin, phpmyadmin, joomla

Server: MSI MS-7519 / E7400 2,8GB / 4GB / SSD 60GB / Radeon HD4350 / RTL8111 - 3C905C-TX
Orbiters: HTC Desire Z, HP PocketPC, Samsung Galaxy S, iPAD, ASUS eeePAD
Automation: EIB technology, KNX IP ROUTER 750
Phones: Cisco 7940, Cisco 7960
Camera's: IPCAM02

l3mce

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1081
    • View Profile
Re: /"index.php isn't found
« Reply #1 on: December 16, 2012, 04:47:58 pm »
Your entire install seems to be borked.
I never quit... I just ping out.

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3014
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: /"index.php isn't found
« Reply #2 on: December 16, 2012, 05:25:34 pm »
Is this from your external network, or from your internal network?

brononius

  • Guru
  • ****
  • Posts: 379
  • Trying to keep it simple and centralized...
    • View Profile
    • OnIrIa - linuxMCE blog (runs on ... linuxmce server)
Re: /"index.php isn't found
« Reply #3 on: December 16, 2012, 06:58:31 pm »
I am trying it from the inside. Tomorrow i can check it from the inside.
Strange thing is that all other sites (joomla, html) are working fine...
Version: linuxMCE 1004 (v 2012-07-01)
Extra's: Cacti, webmin, phpmyadmin, joomla

Server: MSI MS-7519 / E7400 2,8GB / 4GB / SSD 60GB / Radeon HD4350 / RTL8111 - 3C905C-TX
Orbiters: HTC Desire Z, HP PocketPC, Samsung Galaxy S, iPAD, ASUS eeePAD
Automation: EIB technology, KNX IP ROUTER 750
Phones: Cisco 7940, Cisco 7960
Camera's: IPCAM02

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3014
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: /"index.php isn't found
« Reply #4 on: December 16, 2012, 07:07:15 pm »
Is it correct that your internal network is the 192.168.111.0?

brononius

  • Guru
  • ****
  • Posts: 379
  • Trying to keep it simple and centralized...
    • View Profile
    • OnIrIa - linuxMCE blog (runs on ... linuxmce server)
Re: /"index.php isn't found
« Reply #5 on: December 16, 2012, 07:15:06 pm »
Correct.

All other things are working great, like home automation, ipt, file sharing.
And apt-get is up to date...
Version: linuxMCE 1004 (v 2012-07-01)
Extra's: Cacti, webmin, phpmyadmin, joomla

Server: MSI MS-7519 / E7400 2,8GB / 4GB / SSD 60GB / Radeon HD4350 / RTL8111 - 3C905C-TX
Orbiters: HTC Desire Z, HP PocketPC, Samsung Galaxy S, iPAD, ASUS eeePAD
Automation: EIB technology, KNX IP ROUTER 750
Phones: Cisco 7940, Cisco 7960
Camera's: IPCAM02

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3014
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: /"index.php isn't found
« Reply #6 on: December 16, 2012, 07:19:03 pm »
Make sure, whenever you notice a problem, that you tell people what network you are using. One never knows if there is a problem due to your special network.

brononius

  • Guru
  • ****
  • Posts: 379
  • Trying to keep it simple and centralized...
    • View Profile
    • OnIrIa - linuxMCE blog (runs on ... linuxmce server)
Re: /"index.php isn't found
« Reply #7 on: December 16, 2012, 09:02:47 pm »
Sorry, wasn`t aware that the network range is important.
The server was running several weeks/months correctly with this config.
I`ll see if i can find out more tomorrow. Maybe i can add some debugging on apache level...
Version: linuxMCE 1004 (v 2012-07-01)
Extra's: Cacti, webmin, phpmyadmin, joomla

Server: MSI MS-7519 / E7400 2,8GB / 4GB / SSD 60GB / Radeon HD4350 / RTL8111 - 3C905C-TX
Orbiters: HTC Desire Z, HP PocketPC, Samsung Galaxy S, iPAD, ASUS eeePAD
Automation: EIB technology, KNX IP ROUTER 750
Phones: Cisco 7940, Cisco 7960
Camera's: IPCAM02

brononius

  • Guru
  • ****
  • Posts: 379
  • Trying to keep it simple and centralized...
    • View Profile
    • OnIrIa - linuxMCE blog (runs on ... linuxmce server)
Re: /"index.php isn't found
« Reply #8 on: December 17, 2012, 07:14:45 am »

Found it...  :-[

For another application, i needed a web pdf creator. And for this, i need to enable magic-quotes.
So in /etc/php5/apache2/php.ini, i had enabled magic-quotes-runtime.

Not sure why the admin-page of linuxmce can't live with it, but this causes the problem.
I'll see if i can find a reason for this behavoir, but for now, this problem can be 'closed'...


Sorry to bother you.....
Version: linuxMCE 1004 (v 2012-07-01)
Extra's: Cacti, webmin, phpmyadmin, joomla

Server: MSI MS-7519 / E7400 2,8GB / 4GB / SSD 60GB / Radeon HD4350 / RTL8111 - 3C905C-TX
Orbiters: HTC Desire Z, HP PocketPC, Samsung Galaxy S, iPAD, ASUS eeePAD
Automation: EIB technology, KNX IP ROUTER 750
Phones: Cisco 7940, Cisco 7960
Camera's: IPCAM02