Author Topic: [SOLVED] IP Camera in 1004  (Read 14660 times)

sambuca

  • Guru
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #90 on: August 13, 2012, 09:13:10 pm »
It simply looks for the text "var alarm_status=1;" in the text it receives from the camera. So I can't see why it does not work.

The configuration sets up the Advanced IP Camera to check for this text, and there is nothing more to it. The device needs a child device of the type Motion Detector with the correct data(like what text to look for).
So the ;: is correct. When defining child devices in the template, you cannot use line breaks, so we need to separate the data with : instead.

You could always try to change the Capabilities device data of the motion detector child and see if that helps... Perhaps try to substitute "patternOn=var alarm_status=1;" with "patternOn=alarm_status=1" to keep it simple.

br,
sambuca

brononius

  • Guru
  • ****
  • Posts: 379
  • Trying to keep it simple and centralized...
    • View Profile
    • OnIrIa - linuxMCE blog (runs on ... linuxmce server)
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #91 on: August 20, 2012, 11:27:40 am »
You could always try to change the Capabilities device data of the motion detector child and see if that helps... Perhaps try to substitute "patternOn=var alarm_status=1;" with "patternOn=alarm_status=1" to keep it simple.

Forget to answer you...  ::)

I've tried to change patternOn=alarm_status=1 (without spaces and so), but give me the same result (or better said, no result).
Version: linuxMCE 1004 (v 2012-07-01)
Extra's: Cacti, webmin, phpmyadmin, joomla

Server: MSI MS-7519 / E7400 2,8GB / 4GB / SSD 60GB / Radeon HD4350 / RTL8111 - 3C905C-TX
Orbiters: HTC Desire Z, HP PocketPC, Samsung Galaxy S, iPAD, ASUS eeePAD
Automation: EIB technology, KNX IP ROUTER 750
Phones: Cisco 7940, Cisco 7960
Camera's: IPCAM02

brononius

  • Guru
  • ****
  • Posts: 379
  • Trying to keep it simple and centralized...
    • View Profile
    • OnIrIa - linuxMCE blog (runs on ... linuxmce server)
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #92 on: August 20, 2012, 05:44:54 pm »
Not sure what was wrong before. But when i check again, i think it works.

Device 236 is the motion detector for the camera.  
And in the log, you can see that i've got an "Event:Sensor Tripped" for that.


/var/log/pluto/DCErouter.log
Code: [Select]
05      08/20/12 17:39:51.060           XXX: Device: 236, State: ,, <0x645abb70>
05      08/20/12 17:39:51.060           XXX: PK_AlertType: 0, PK_HouseMode: 1 <0x645abb70>
05      08/20/12 17:39:51.062           void ClientSocket::Disconnect() on this socket: 0x98e3d088 (m_Socket: 168) <0x645abb70>
05      08/20/12 17:39:51.062           Socket::ReceiveData 0xa2dba88 failed, bytes left 0 start: 5150000 1: 0 1b: 0 2: 0 2b: 0 m_Socket: 169 Incoming_Conn Socket 169 ::ffff:127.0.0.1 <0x5a59bb70>
05      08/20/12 17:39:51.062           Socket::ReceiveString2 ReceiveData failed m_Socket: -1 Incoming_Conn Socket 169 ::ffff:127.0.0.1 <0x5a59bb70>
05      08/20/12 17:39:51.062           TCPIP: Closing connection to -1003 (Router Dev #0) 0xa2dba88 m_Socket: -1 <0x5a59bb70>
05      08/20/12 17:39:51.062           Router::RemoveAndDeleteSocket 0xa2dba88 -1003 <0x5a59bb70>
07      08/20/12 17:39:51.062           Received Message from 236 (Videre / Voortuin) to 0 (unknown / ), type 2 id 9 Event:Sensor Tripped, retry none, parameters: <0x645abb70>
07      08/20/12 17:39:51.062             Parameter 25(Tripped): 1 <0x645abb70>


With this sensor, i was able to switch on a light once the camera detects motion. So it works great...

Anything else you want me to check/validate/test?
« Last Edit: August 20, 2012, 05:51:15 pm by brononius »
Version: linuxMCE 1004 (v 2012-07-01)
Extra's: Cacti, webmin, phpmyadmin, joomla

Server: MSI MS-7519 / E7400 2,8GB / 4GB / SSD 60GB / Radeon HD4350 / RTL8111 - 3C905C-TX
Orbiters: HTC Desire Z, HP PocketPC, Samsung Galaxy S, iPAD, ASUS eeePAD
Automation: EIB technology, KNX IP ROUTER 750
Phones: Cisco 7940, Cisco 7960
Camera's: IPCAM02

sambuca

  • Guru
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #93 on: August 20, 2012, 09:45:08 pm »
That is great  :)

I was a bit puzzled about what to check next, so I'm glad it works.

I don't have anything else for you to test now. Thank you very much for you help.

br,
sambuca

brononius

  • Guru
  • ****
  • Posts: 379
  • Trying to keep it simple and centralized...
    • View Profile
    • OnIrIa - linuxMCE blog (runs on ... linuxmce server)
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #94 on: August 21, 2012, 07:32:13 am »
I need to thank you.
For the support, and the extra lessons...

I learned:
  • How to raise the loglevel (/etc/pluto.conf > 4,6,8,10)
  • Each device has his own log file (/var/log/pluto), based on the id
  • With the id. you can find a lot more in the global logfile (/var/log/pluto/DCErouter.log).
  • And that it isn't so difficult to create a template as it seems. ;)

Version: linuxMCE 1004 (v 2012-07-01)
Extra's: Cacti, webmin, phpmyadmin, joomla

Server: MSI MS-7519 / E7400 2,8GB / 4GB / SSD 60GB / Radeon HD4350 / RTL8111 - 3C905C-TX
Orbiters: HTC Desire Z, HP PocketPC, Samsung Galaxy S, iPAD, ASUS eeePAD
Automation: EIB technology, KNX IP ROUTER 750
Phones: Cisco 7940, Cisco 7960
Camera's: IPCAM02

mkbrown69

  • Guru
  • ****
  • Posts: 195
    • View Profile
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #95 on: August 21, 2012, 07:28:43 pm »
I need to thank you.
For the support, and the extra lessons...

I learned:
  • How to raise the loglevel (/etc/pluto.conf > 4,6,8,10)
  • Each device has his own log file (/var/log/pluto), based on the id
  • With the id. you can find a lot more in the global logfile (/var/log/pluto/DCErouter.log).
  • And that it isn't so difficult to create a template as it seems. ;)

I'd like to echo brononius, and say thanks as well.  I've been following this thread as I'm about to get my cameras configured (playing with the 2121 template, but will look at doing a DCS-930L soon - unless Armor Gnome beats me to it) after I finish something else I've been working on.  I'm guessing it's probably a bad thing to try to do a sql-cvs diff when working on multiple un-finished templates.

It's been very informative watching this thread progress.  Thanks for educating a few of us in the process.

Cheers!

/Mike

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3045
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #96 on: August 21, 2012, 08:11:59 pm »
multiple unfinished DTs is ALWAYS a recipe for disaster.

sambuca

  • Guru
  • ****
  • Posts: 448
    • View Profile
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #97 on: August 22, 2012, 08:04:10 am »
I know some people have bad experiences with creating device templates and sqlCVS.

I'm here to present the opposite view. ;) I have no problem with sqlCVS. But the key is to work with one device template at a time. If you have done several changes in your system at once, failure is much more likely.

The easiest option in that case is to revert all changes (also done on the sqlCVS diff page), and re-do your changes.

br,
sambuca

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2421
    • View Profile
    • ago control
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #98 on: August 25, 2012, 09:08:58 pm »
it is possible to work on multiple DTs but you really need to understand the database schema to judge which entries should go in for the checkin of a specific DT
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

cfernandes

  • Guru
  • ****
  • Posts: 290
    • View Profile
    • my company web site
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #99 on: November 20, 2012, 12:13:45 pm »
Sambuca

i  tryed this  and work,   but always when a hit  a button  orbiter  to pan the camera ,

the advanced_ip_camera dies .

but the camera move  correctly .

do you have any clue ?

thanks

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3045
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #100 on: November 20, 2012, 02:26:08 pm »
Try to do a backtrace of the coredump using gdb.

cfernandes

  • Guru
  • ****
  • Posts: 290
    • View Profile
    • my company web site
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #101 on: November 20, 2012, 02:54:18 pm »
the  coredump

GNU gdb (GDB) 7.1-ubuntu
Copyright (C) 2010 Free Software Foundation, Inc.
License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later <http://gnu.org/licenses/gpl.html>
This is free software: you are free to change and redistribute it.
There is NO WARRANTY, to the extent permitted by law.  Type "show copying"
and "show warranty" for details.
This GDB was configured as "i486-linux-gnu".
For bug reporting instructions, please see:
<http://www.gnu.org/software/gdb/bugs/>...
Reading symbols from /usr/pluto/bin/Advanced_IP_Camera...done.
/home/coredump/1/core_Advanced_IP_Cam_1353411334_1: No such file or directory.
(gdb) qui
dcerouter_1027379:/home/coredump/1# gdb /usr/pluto/bin/Advanced_IP_Camera /home/coredump/1/core_Advanced_IP_Cam_1353411
core_Advanced_IP_Cam_1353411246_11  core_Advanced_IP_Cam_1353411286_11
core_Advanced_IP_Cam_1353411269_11  core_Advanced_IP_Cam_1353411334_11
dcerouter_1027379:/home/coredump/1# gdb /usr/pluto/bin/Advanced_IP_Camera /home/coredump/1/core_Advanced_IP_Cam_1353411
core_Advanced_IP_Cam_1353411246_11  core_Advanced_IP_Cam_1353411286_11
core_Advanced_IP_Cam_1353411269_11  core_Advanced_IP_Cam_1353411334_11
dcerouter_1027379:/home/coredump/1# gdb /usr/pluto/bin/Advanced_IP_Camera /home/coredump/1/core_Advanced_IP_Cam_1353411334_11
GNU gdb (GDB) 7.1-ubuntu
Copyright (C) 2010 Free Software Foundation, Inc.
License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later <http://gnu.org/licenses/gpl.html>
This is free software: you are free to change and redistribute it.
There is NO WARRANTY, to the extent permitted by law.  Type "show copying"
and "show warranty" for details.
This GDB was configured as "i486-linux-gnu".
For bug reporting instructions, please see:
<http://www.gnu.org/software/gdb/bugs/>...
Reading symbols from /usr/pluto/bin/Advanced_IP_Camera...done.

warning: core file may not match specified executable file.
[New Thread 30681]
[New Thread 30676]
[New Thread 30679]

warning: Can't read pathname for load map: Input/output error.
Reading symbols from /usr/lib/libcurl.so.4...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libcurl.so.4
Reading symbols from /usr/lib/libmysqlclient_r.so.16...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libmysqlclient_r.so.16
Reading symbols from /usr/pluto/lib/libSerializeClass.so...done.
Loaded symbols for /usr/pluto/lib/libSerializeClass.so
Reading symbols from /usr/pluto/lib/libDCECommon.so...done.
Loaded symbols for /usr/pluto/lib/libDCECommon.so
Reading symbols from /usr/pluto/lib/libPlutoUtils.so...done.
Loaded symbols for /usr/pluto/lib/libPlutoUtils.so
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
Reading symbols from /usr/lib/libstdc++.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libstdc++.so.6
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libm.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libm.so.6
Reading symbols from /lib/libgcc_s.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libgcc_s.so.1
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
Reading symbols from /usr/lib/libidn.so.11...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libidn.so.11
Reading symbols from /usr/lib/liblber-2.4.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/liblber-2.4.so.2
Reading symbols from /usr/lib/libldap_r-2.4.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libldap_r-2.4.so.2
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/librt.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/librt.so.1
Reading symbols from /usr/lib/libgssapi_krb5.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libgssapi_krb5.so.2
Reading symbols from /lib/i686/cmov/libssl.so.0.9.8...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/i686/cmov/libssl.so.0.9.8
Reading symbols from /lib/i686/cmov/libcrypto.so.0.9.8...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/i686/cmov/libcrypto.so.0.9.8
Reading symbols from /lib/libz.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libz.so.1
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libcrypt.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libcrypt.so.1
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libnsl.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libnsl.so.1
Reading symbols from /lib/ld-linux.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/ld-linux.so.2
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libresolv.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libresolv.so.2
Reading symbols from /usr/lib/libsasl2.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libsasl2.so.2
Reading symbols from /usr/lib/libgnutls.so.26...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libgnutls.so.26
Reading symbols from /usr/lib/libkrb5.so.3...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libkrb5.so.3
Reading symbols from /usr/lib/libk5crypto.so.3...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libk5crypto.so.3
Reading symbols from /lib/libcom_err.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libcom_err.so.2
Reading symbols from /usr/lib/libkrb5support.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libkrb5support.so.0
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libdl.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libdl.so.2
Reading symbols from /lib/libkeyutils.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libkeyutils.so.1
Reading symbols from /usr/lib/libtasn1.so.3...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libtasn1.so.3
Reading symbols from /lib/libgcrypt.so.11...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libgcrypt.so.11
Reading symbols from /lib/libgpg-error.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libgpg-error.so.0
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libnss_files.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libnss_files.so.2
Core was generated by `/usr/pluto/bin/Advanced_IP_Camera -d 194 -r localhost -l /var/log/pluto/194_Adv'.
Program terminated with signal 11, Segmentation fault.
#0  0x0056eb43 in realloc () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3045
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #102 on: November 20, 2012, 04:50:24 pm »
I run gdb in the directory of the binary. Also, after starting gdb execute a bt for backtrace.

cfernandes

  • Guru
  • ****
  • Posts: 290
    • View Profile
    • my company web site
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #103 on: November 20, 2012, 04:55:12 pm »
now the correct BT

This GDB was configured as "i486-linux-gnu".
For bug reporting instructions, please see:
<http://www.gnu.org/software/gdb/bugs/>...
Reading symbols from /usr/pluto/bin/Advanced_IP_Camera...done.

warning: core file may not match specified executable file.
[New Thread 28326]
[New Thread 28321]
[New Thread 28324]

warning: Can't read pathname for load map: Input/output error.
Reading symbols from /usr/lib/libcurl.so.4...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libcurl.so.4
Reading symbols from /usr/lib/libmysqlclient_r.so.16...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libmysqlclient_r.so.16
Reading symbols from /usr/pluto/lib/libSerializeClass.so...done.
Loaded symbols for /usr/pluto/lib/libSerializeClass.so
Reading symbols from /usr/pluto/lib/libDCECommon.so...done.
Loaded symbols for /usr/pluto/lib/libDCECommon.so
Reading symbols from /usr/pluto/lib/libPlutoUtils.so...done.
Loaded symbols for /usr/pluto/lib/libPlutoUtils.so
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
Reading symbols from /usr/lib/libstdc++.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libstdc++.so.6
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libm.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libm.so.6
Reading symbols from /lib/libgcc_s.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libgcc_s.so.1
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
Reading symbols from /usr/lib/libidn.so.11...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libidn.so.11
Reading symbols from /usr/lib/liblber-2.4.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/liblber-2.4.so.2
Reading symbols from /usr/lib/libldap_r-2.4.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libldap_r-2.4.so.2
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/librt.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/librt.so.1
Reading symbols from /usr/lib/libgssapi_krb5.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libgssapi_krb5.so.2
Reading symbols from /lib/i686/cmov/libssl.so.0.9.8...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/i686/cmov/libssl.so.0.9.8
Reading symbols from /lib/i686/cmov/libcrypto.so.0.9.8...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/i686/cmov/libcrypto.so.0.9.8
Reading symbols from /lib/libz.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libz.so.1
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libcrypt.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libcrypt.so.1
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libnsl.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libnsl.so.1
Reading symbols from /lib/ld-linux.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/ld-linux.so.2
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libresolv.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libresolv.so.2
Reading symbols from /usr/lib/libsasl2.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libsasl2.so.2
Reading symbols from /usr/lib/libgnutls.so.26...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libgnutls.so.26
Reading symbols from /usr/lib/libkrb5.so.3...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libkrb5.so.3
Reading symbols from /usr/lib/libk5crypto.so.3...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libk5crypto.so.3
Reading symbols from /lib/libcom_err.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libcom_err.so.2
Reading symbols from /usr/lib/libkrb5support.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libkrb5support.so.0
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libdl.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libdl.so.2
Reading symbols from /lib/libkeyutils.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libkeyutils.so.1
Reading symbols from /usr/lib/libtasn1.so.3...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libtasn1.so.3
Reading symbols from /lib/libgcrypt.so.11...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libgcrypt.so.11
Reading symbols from /lib/libgpg-error.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/libgpg-error.so.0
Reading symbols from /lib/tls/i686/cmov/libnss_files.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib/tls/i686/cmov/libnss_files.so.2
Core was generated by `/usr/pluto/bin/Advanced_IP_Camera -d 194 -r localhost -l /var/log/pluto/194_Adv'.
Program terminated with signal 11, Segmentation fault.
#0  0x0028eb43 in realloc () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
(gdb) bt
#0  0x0028eb43 in realloc () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#1  0x0805e4bf in DCE::Advanced_IP_Camera::WriteCallback (ptr=0x8978839, size=1, nmemb=2, ourpointer=0xb6dd8044)
    at Advanced_IP_Camera.cpp:419
#2  0x00bb6a28 in ?? () from /usr/lib/libcurl.so.4
#3  0x00bce837 in ?? () from /usr/lib/libcurl.so.4
#4  0x00bd0595 in ?? () from /usr/lib/libcurl.so.4
#5  0x00bd1123 in curl_easy_perform () from /usr/lib/libcurl.so.4
#6  0x0805e3af in DCE::Advanced_IP_Camera::DoURLAccess (this=0x89357b8, sUrl=...) at Advanced_IP_Camera.cpp:396
#7  0x0805ea48 in DCE::Advanced_IP_Camera::CMD_Move_Up (this=0x89357b8, iStreamID=0, sCMD_Result=..., pMessage=0x8981630)
    at Advanced_IP_Camera.cpp:531
#8  0x0806241b in DCE::Advanced_IP_Camera_Command::ReceivedMessage (this=0x89357b8, pMessageOriginal=0x8981630)
    at ../Gen_Devices/Advanced_IP_CameraBase.h:365
#9  0x001b414c in DCE::HandleRequestSocket::RunThread (this=0x89357b8) at HandleRequestSocket.cpp:191
#10 0x001b33f6 in BeginHandleRequestThread (HRqSock=0x89357b8) at HandleRequestSocket.cpp:31
#11 0x009eb96e in start_thread () from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
#12 0x002eb98e in clone () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6

cfernandes

  • Guru
  • ****
  • Posts: 290
    • View Profile
    • my company web site
Re: [SOLVED] IP Camera in 1004
« Reply #104 on: December 07, 2012, 05:42:04 pm »
After  a Update , now   i can see  camera  image   but

every time  that  hit  a button to move camera    the device died

0      12/07/12 14:38:56.384           CMD_Get_Video_Frame: sUrl: http://10.1.1.116:80/snapshot.cgi <0xb61feb70>
10      12/07/12 14:38:56.580           CMD_Get_Video_Frame: data size: 9850 <0xb61feb70>
10      12/07/12 14:38:56.580           Socket::SendMessage type 4 id 0 from 196 to 57 <0xb61feb70>
10      12/07/12 14:38:56.613           Receive string: MESSAGE 67             <0xb61feb70>
10      12/07/12 14:38:56.613           Received MESSAGE 67             0x92347b8 device: 196 <0xb61feb70>
10      12/07/12 14:38:56.613           Received Message type 1 ID 201 from 57 to 196 (device: 196) resp 0 <0xb61feb70>
10      12/07/12 14:38:56.613           SetupCurl() start: sUrl: http://10.1.1.116:80/decoder_control.cgi?command=2&onestep=1; <0xb61feb70>
Return code: 139
3       12/07/12 14:38:56       196 (spawning-device)   Device died... count=19/50 dev=196
Fri Dec  7 14:38:56 BRST 2012 died