Author Topic: 0810 Xine and Hulu Crash  (Read 534 times)

Tred

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 68
    • View Profile
0810 Xine and Hulu Crash
« on: February 12, 2012, 02:46:24 am »
I've posted about this in users but I've since made some progress so I thought I'd refile it as I'm now sure that this was a direct product of the instillation process.

Sound is working on my system. I can run firefox and play a youtube video but still no hulu or xine. Both start for a second and then crash. I've narrowed the problem down to this log section:

Code: [Select]
== ATTEMPT FRESH START ==
1 02/11/12 20:41:10 Spawn_Device.sh 23 (spawning-device) 20485 Dev: 23; Already Running list: 15,16,18,19,29,30,45,55,21,53,22,23,43,25,27,50,26,51,
1 02/11/12 20:41:10 Spawn_Device.sh 23 (spawning-device) 20485 Device 23 was marked as 'running'. Not starting
1 02/11/12 20:41:10 Spawn_Device.sh 23 (spawning-device) 20485 Dev: 23; Exiting because not starting
05 02/11/12 20:41:13.748 Xine_Player::CMD_Play_Media() called for id 1003 filename: /home/public/data/videos/The Birds 1963 - Alfred Hitchcock 2.mp4 () <0xb6635b90>
05 02/11/12 20:41:13.749 Xine_Player::CMD_Play_Media() stopping PSS <0xb6635b90>
05 02/11/12 20:41:13.749 Xine_Stream_Factory::GetStream streamID is 0 <0xb6635b90>
05 02/11/12 20:41:13.769 I'm unable to initialize m_pXine's 'auto' audio driver. <0xb6635b90>
05 02/11/12 20:41:13.770 Stream audio/video initialization failed <0xb6635b90>
05 02/11/12 20:41:13.770 Cannot create new stream with ID=1003 <0xb6635b90>
05 02/11/12 20:41:13.771 Xine_Player::CMD_Play_Media() stream is NULL, aborting - init failure? <0xb6635b90>
05 02/11/12 20:41:13.832 Xine_Player::CMD_Stop_Media() with corresponding stream id 1003 (nil). <0xb6635b90>
05 02/11/12 20:41:13.832 Xine_Player::CMD_Stop_Media() stream is NULL, aborting - init failure? <0xb6635b90>

Tred

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 68
    • View Profile
Re: 0810 Xine and Hulu Crash
« Reply #1 on: February 12, 2012, 06:21:09 am »
Found my answer in the old pluto archives.
As always, thanks to all for putting up with my level of *un*organization!

http://forum.linuxmce.org/index.php?action=printpage;topic=446.0