Author Topic: Xine Crashing  (Read 430 times)

Tred

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 68
    • View Profile
Xine Crashing
« on: February 09, 2012, 07:02:58 pm »
Both Xine and Hulu are crashing. Here's xine_player.log:
Code: [Select]
== ATTEMPT FRESH START ==
1       02/08/12 23:40:19       Spawn_Device.sh 23 (spawning-device)    ^[[1;00m28009 Dev: 23; Already Running list: 15,16,18,19,29,30,41,21,52,56,25,60,23,58,26,22,^[[1;00m
1       02/08/12 23:40:19       Spawn_Device.sh 23 (spawning-device)    ^[[1;00m28009 Device 23 was marked as 'running'. Not starting^[[1;00m
1       02/08/12 23:40:19       Spawn_Device.sh 23 (spawning-device)    ^[[1;00m28009 Dev: 23; Exiting because not starting^[[1;00m
05      02/08/12 23:49:10.833           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Play_Media() called for id 1001 filename: /home/public/data/videos/Alfred Hitchcock - Rope (1948) DVDRip (SiRiUs sHaRe).avi ()^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:49:10.834           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Play_Media() stopping PSS^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:49:10.834           ^[[33;1mXine_Stream_Factory::GetStream streamID is 0^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:49:10.871           ^[[33;1mI'm unable to initialize m_pXine's 'auto' audio driver.^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:49:10.872           ^[[33;1mStream audio/video initialization failed^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:49:10.872           ^[[33;1mCannot create new stream with ID=1001^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:49:10.873           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Play_Media() stream is NULL, aborting - init failure?^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:49:10.919           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Stop_Media() with corresponding stream id 1001 (nil).^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:49:10.919           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Stop_Media() stream is NULL, aborting - init failure?^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:50:16.472           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Play_Media() called for id 1002 filename: /home/public/data/videos/Alfred Hitchcock - Rope (1948) DVDRip (SiRiUs sHaRe).avi ()^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:50:16.473           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Play_Media() stopping PSS^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:50:16.473           ^[[33;1mXine_Stream_Factory::GetStream streamID is 0^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:50:16.493           ^[[33;1mI'm unable to initialize m_pXine's 'auto' audio driver.^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:50:16.494           ^[[33;1mStream audio/video initialization failed^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:50:16.494           ^[[33;1mCannot create new stream with ID=1002^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:50:16.495           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Play_Media() stream is NULL, aborting - init failure?^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:50:16.496           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Stop_Media() with corresponding stream id 1002 (nil).^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:50:16.496           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Stop_Media() stream is NULL, aborting - init failure?^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:51:00.868           ^[[33;1mGot a reload command from 0 ^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:51:01.123           ^[[33;1mDestroying all active streams^[[0m <0xb6e9f970>
05      02/08/12 23:51:01.183           ^[[33;1mTCPIP: Closing connection to -1 (m_pNotificationSocket) 0x8cf24d0 m_Socket: 10^[[0m <0xb31feb90>
05      02/08/12 23:51:01.198           ^[[33;1mTCPIP: Closing connection to -1 (m_pNotificationSocket) 0x8ceda70 m_Socket: 9^[[0m <0xb39ffb90>
05      02/08/12 23:51:02.017           ^[[33;1mDropping all sockets...^[[0m <0xb6e9f970>
05      02/08/12 23:51:02.038           ^[[33;1mDone dropping sockets!^[[0m <0xb6e9f970>
05      02/08/12 23:51:02.042           ^[[33;1mvoid ClientSocket::Disconnect() on this socket: 0x8c6b300 (m_Socket: 6)^[[0m <0xb6e9f970>
Return code: 2
2       02/08/12 23:51:02       23 (spawning-device)    ^[[1;33mDevice requests restart... count=1/50 dev=23^[[1;00m
2       02/08/12 23:51:02       23 (spawning-device)    ^[[1;33mDevice was disabled or removed. Stopping and marking as not running.^[[1;00m
                                                              842,1         Bot
05      02/08/12 23:50:16.496           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Stop_Media() with corresponding stream id 1002 (nil).^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:50:16.496           ^[[33;1mXine_Player::CMD_Stop_Media() stream is NULL, aborting - init failure?^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:51:00.868           ^[[33;1mGot a reload command from 0 ^[[0m <0xb669db90>
05      02/08/12 23:51:01.123           ^[[33;1mDestroying all active streams^[[0m <0xb6e9f970>
05      02/08/12 23:51:01.183           ^[[33;1mTCPIP: Closing connection to -1 (m_pNotificationSocket) 0x8cf24d0 m_Socket: 10^[[0m <0xb31feb90>
05      02/08/12 23:51:01.198           ^[[33;1mTCPIP: Closing connection to -1 (m_pNotificationSocket) 0x8ceda70 m_Socket: 9^[[0m <0xb39ffb90>
05      02/08/12 23:51:02.017           ^[[33;1mDropping all sockets...^[[0m <0xb6e9f970>
05      02/08/12 23:51:02.038           ^[[33;1mDone dropping sockets!^[[0m <0xb6e9f970>
05      02/08/12 23:51:02.042           ^[[33;1mvoid ClientSocket::Disconnect() on this socket: 0x8c6b300 (m_Socket: 6)^[[0m <0xb6e9f970>
Return code: 2
2       02/08/12 23:51:02       23 (spawning-device)    ^[[1;33mDevice requests restart... count=1/50 dev=23^[[1;00m
2       02/08/12 23:51:02       23 (spawning-device)    ^[[1;33mDevice was disab
led or removed. Stopping and marking as not running.^[[1;00m


Any ideas as to what could be happening? This is on a fresh 0810 final install.


I just reloaded my machine to make sure. This is definitely affecting the most recent 0810 installs. I cannot run hulu or xine, but the dce wrapper (I think) stays active so that controls stay up on orbiters and the MD doesn't return to its main menu. Is there any other log that would be helpful? My sound is also not working, if that is related.
« Last Edit: February 10, 2012, 05:01:06 am by Tred »