Author Topic: 1004.....squeezebox not working  (Read 2951 times)

jakevettori

  • First post!
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: 1004.....squeezebox not working
« Reply #15 on: March 29, 2012, 04:01:34 am »
thanks for the info...

coley

  • Guru
  • ****
  • Posts: 477
    • View Profile
Re: 1004.....squeezebox not working
« Reply #16 on: March 29, 2012, 04:45:50 pm »
i found one problem

the script /usr/pluto/bin/LaunchSlimServer.sh

is calling

invoke-rc.d squeezeboxserver restart

ans correct is    

invoke-rc.d logitechmediaserver restart

after change this  the server is up  and  and upnp is mounted  but still no sound on squeezeslave .

if a i play direct from logitechmedisaerver console the sound is played on squeezesalve.

but if i use orbiter no music on squeezeslave .

are you sure this is correct?
I have an up-to-date 10.04 and squeezeboxserver is running - no logitechmediaserver.
Does the Orbiter complain about not being able to play the media?

-Coley.

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5498
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: 1004.....squeezebox not working
« Reply #17 on: March 29, 2012, 06:31:09 pm »
Was our Slim Server Streamer device installed by the system? Is it running? It is important that the slim server streamer be present on a specific port that we set up.

-Thom

cfernandes

  • Guru
  • ****
  • Posts: 290
    • View Profile
    • my company web site
Re: 1004.....squeezebox not working
« Reply #18 on: March 30, 2012, 12:40:59 pm »
i will do fresh install and see  if work
thanks

cfernandes

  • Guru
  • ****
  • Posts: 290
    • View Profile
    • my company web site
Re: 1004.....squeezebox not working
« Reply #19 on: March 30, 2012, 05:50:12 pm »
still not work
bellow is mu dcerouter.log


05      03/30/12 12:38:43.683           MediaBrowser parms: mediatype 4, submediatype , fileformat , attribute_genres , sources 1,2, users_private 0, attributetype_sort 13, users 0, last_viewed 2, pk_attribute 254 <0x889dbb70>
01      03/30/12 12:38:43.683           debug_stream_end MediaStream::MediaStream c1 1002/0x8c6fb00 source 56 <0x811cfb70>
05      03/30/12 12:38:43.683           PopulateFileBrowserInfoForFile : attrtype_sort 13,  subdir 0 <0x889dbb70>
05      03/30/12 12:38:43.683           list  : I Want You date: 1333104579 <0x889dbb70>
05      03/30/12 12:38:43.684           list  : Octopus's Garden date: 1333104579 <0x889dbb70>
05      03/30/12 12:38:43.684           list  : Oh! Darling date: 1333104579 <0x889dbb70>
05      03/30/12 12:38:43.684           list  : Polythene Pam date: 1333104579 <0x889dbb70>
05      03/30/12 12:38:43.684           list  : The End date: 1333104579 <0x889dbb70>
01      03/30/12 12:38:43.684           About to call CMD_Play_Media sole master to 55 play media within start streaming <0x811cfb70>
05      03/30/12 12:38:43.684           Is streaming ?: 1 <0x811cfb70>
05      03/30/12 12:38:43.684           play media command sent from 51 to 55! <0x811cfb70>
05      03/30/12 12:38:43.684           Media_Plugin::CheckForAlternatePipes no destination for EA 2 Bedroom (Other) <0x811cfb70>
08      03/30/12 12:38:43.685           Received Message from 51 (SlimServer Plug-In / ) to 55 (Slim Server Streamer / ), type 1 id 249 Command:Start Streaming, retry none, parameters: <0x90be8b70>
08      03/30/12 12:38:43.685             Parameter 29(PK_MediaType): 0 <0x90be8b70>
08      03/30/12 12:38:43.685             Parameter 41(StreamID): 1002 <0x90be8b70>
08      03/30/12 12:38:43.685             Parameter 42(MediaPosition):  <0x90be8b70>
08      03/30/12 12:38:43.685             Parameter 59(MediaURL):  <0x90be8b70>
08      03/30/12 12:38:43.685             Parameter 105(StreamingTargets): 56, <0x90be8b70>
05      03/30/12 12:38:43.686           Media_Plugin::StartMedia() function call completed with honors! <0x811cfb70>
08      03/30/12 12:38:43.686           Received Message from 51 (SlimServer Plug-In / ) to 55 (Slim Server Streamer / ), type 1 id 37 Command:Play Media, retry none, parameters: <0x90be8b70>
08      03/30/12 12:38:43.686             Parameter 29(PK_MediaType): 4 <0x90be8b70>
08      03/30/12 12:38:43.686             Parameter 41(StreamID): 1002 <0x90be8b70>
08      03/30/12 12:38:43.686             Parameter 42(MediaPosition):  <0x90be8b70>
08      03/30/12 12:38:43.686             Parameter 59(MediaURL): /home/public/data/audio/Polythene Pam.mp3 <0x90be8b70>
07      03/30/12 12:38:43.684           Event #21 has no handlers <0xa75f6b70>
07      03/30/12 12:38:43.694           Received Message from 10 (Media Plug-in / Bedroom (Master)) to -1001 (unknown / ), type 2 id 21 Event:Listening to Media, retry none, parameters: <0xa75f6b70>
07      03/30/12 12:38:43.694             Parameter 27(PK_Room): 2 <0xa75f6b70>
08      03/30/12 12:38:43.695           Received Message from 10 (Media Plug-in / Bedroom (Master)) to 56 (SqueezeBox Player / Bedroom (Other)), type 1 id 192 Command:On, retry none, parameters: <0xa75f6b70>
08      03/30/12 12:38:43.695             Parameter 97(PK_Pipe): 1 <0xa75f6b70>
08      03/30/12 12:38:43.695             Parameter 98(PK_Device_Pipes):  <0xa75f6b70>
08      03/30/12 12:38:43.695           Received Message from 10 (Media Plug-in / Bedroom (Master)) to 34 (Windows XP PC/tablet (Horiz) / Bedroom (Master)), type 1 id 242 Command:Set Now Playing, retry none, parameters: <0xa75f6b70>

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5498
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: 1004.....squeezebox not working
« Reply #20 on: March 30, 2012, 05:53:23 pm »
Dude, seriously, did you not listen to what I said?!

is Slim_Server_Streamer installed into /usr/pluto/bin ?? is it running?

-Thom

cfernandes

  • Guru
  • ****
  • Posts: 290
    • View Profile
    • my company web site
Re: 1004.....squeezebox not working
« Reply #21 on: March 30, 2012, 05:57:25 pm »
Hi , Thom

 sorry for not post.

yes  the slim_server_streamer  is on /usr/pluto/bin and running


root      1164  0.0  0.1  39132  3036 pts/29   Sl+  07:49   0:00 ./Slim_Server_Streamer -d 55
root      8515  0.0  0.0   3324   920 pts/19   S+   12:57   0:00 grep --color=auto Slim_Server_Streamer
root     28678  0.0  0.0   3144  1312 ?        Ss   07:46   0:00 /usr/bin/SCREEN -d -m -S Slim_Server_Streamer55 /usr/pluto/bin/Spawn_Device.sh 55 localhost LaunchSlimServer.sh

cfernandes

  • Guru
  • ****
  • Posts: 290
    • View Profile
    • my company web site
Re: 1004.....squeezebox not working
« Reply #22 on: March 30, 2012, 06:00:52 pm »
Thom

when a play from orbiter

the slim_server_streamer  show this log   

01      03/30/12 12:59:29.815           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:30.316           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:30.818           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:31.320           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:31.821           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:32.323           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:32.824           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:33.325           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:33.827           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:34.328           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:34.830           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:35.331           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:35.833           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:36.334           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:36.836           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:37.337           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:37.839           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:38.340           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:38.842           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:39.344           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb62eeb70>
01      03/30/12 12:59:39.441           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb6cefb70>
01      03/30/12 12:59:39.442           Slim_Server_Streamer::FindControllingMacForStream vect is 0 <0xb6cefb70>
05      03/30/12 12:59:39.454           Asked to stop a stream on a client that was not playing the stream! <0xb6cefb70>

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2988
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: 1004.....squeezebox not working
« Reply #23 on: March 31, 2012, 03:05:05 pm »
Try to select a file from the Orbiter, whose location does not indicate upnp, and see if you can play those files.

cfernandes

  • Guru
  • ****
  • Posts: 290
    • View Profile
    • my company web site
Re: 1004.....squeezebox not working
« Reply #24 on: April 22, 2012, 07:05:49 pm »
hi all .

a do a complete  reinstall and not squeezzebox  and squeezeslave working .


thanks all