Author Topic: Graphic corruption with Ul2 Overlay when deinterlace is enabled 1004 [Solved]  (Read 637 times)

OnTarget

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Hello,

I get major graphic corruption on the MD's when I switch on any version of deinterlacing with ul2 overlay. Black areas of the screen pixelate and "light comes though". It looks almost as if the screen saver is showing though. It is the same graphic corruption that you get when you use ul2 alpha blending with composite turned off. Ul2 alpha works fine with deinterlacing but the screen tearing is unbearable.

I have no idea where to start debugging this.

Fully updated 1004 with nvidia ION MD via 46" 1080p TV.
My Setup: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:OnTarget

Any help would be appreciated.

Cheers,

OnTarget
« Last Edit: November 21, 2011, 01:17:41 am by OnTarget »

ardirtbiker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 248
    • View Profile
Re: Graphic corruption with Ul2 Overlay when deinterlace is enabled 1004
« Reply #1 on: November 15, 2011, 12:10:42 am »
I had this too... i installed a newer (latest) NVIDIA driver... which fixed the problem.


Dennis

OnTarget

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Graphic corruption with Ul2 Overlay when deinterlace is enabled 1004
« Reply #2 on: November 15, 2011, 12:40:12 am »
Which version?

I'm running the standard 260 driver.

ardirtbiker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 248
    • View Profile
Re: Graphic corruption with Ul2 Overlay when deinterlace is enabled 1004
« Reply #3 on: November 15, 2011, 01:12:58 am »
im running 285.05.09.. downloaded directly from Nvidia website.

Dennis

OnTarget

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Thanks Dennis.

That fixed it.

OnTarget

ardirtbiker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 248
    • View Profile
awesome!