Author Topic: MythTV Freezes after a split second  (Read 2446 times)

purps

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1375
  • If it ain't broke, tweak it
    • View Profile
Re: MythTV Freezes after a split second
« Reply #15 on: February 01, 2012, 07:01:51 pm »
Are we talking about HD channels here? Clutching at straws now, but you could try toggling "Real-time priority threads" in the front end.

Is your nvidia driver the latest?

Cheers,
Matt.
1004 RC :: looking good :: upgraded 01/04/2013
my setup :: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Purps

Medrawd

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: MythTV Freezes after a split second
« Reply #16 on: February 01, 2012, 08:15:58 pm »
tried that.

according to dmesg nvidia module is 195.36.15.
same version my core is using and there tv works perfectly.

purps

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1375
  • If it ain't broke, tweak it
    • View Profile
Re: MythTV Freezes after a split second
« Reply #17 on: February 01, 2012, 10:10:39 pm »
Ah yes but what card/mobo have you got on the core? Would it be worth trying to roll it back a version for the lack of any better ideas?

Does playback work on other MDs/on your core? This all sounds really strange!
1004 RC :: looking good :: upgraded 01/04/2013
my setup :: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Purps

Medrawd

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: MythTV Freezes after a split second
« Reply #18 on: February 01, 2012, 11:29:57 pm »
I just noticed that I write like Yoda... sorry too much blood in caffeine stream.

core is using Asus M3N78 PRO with integrated GeForce 8300, but i use GeForce 8400 GS, because integrated had no d-sub output.

two MDs are bodies from broken dell latitude xt with ATI and intel, full hd movies and dvb-t tv playback is smooth.

Medrawd

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: MythTV Freezes after a split second
« Reply #19 on: May 26, 2012, 02:40:56 am »
with checked "Enable OpenGL vertical sync for timing" live tv works but every time i reload router this option is getting unchecked again and problem reoccure.