Author Topic: 'Video' listing page shows hard drive locations not video titles  (Read 634 times)

ardirtbiker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 248
    • View Profile
'Video' listing page shows hard drive locations not video titles
« on: February 27, 2011, 02:49:12 pm »
I'm quite certain someone here can help me resolve this.   

For some reason the 'Video' page listing my ripped videos only shows the drive locations but not the video titles... if I click on the drives, I am presented with the titles on that drive....   

Is there somewhere I can correct this?


So far i have tried removing the drives, deleting them from the system, and then re-introducing them.. but that didnt fix the issue...

This is happening on my core/hybrid and my living room MD

Thanks in advance,
Dennis

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3014
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: 'Video' listing page shows hard drive locations not video titles
« Reply #1 on: February 27, 2011, 03:26:54 pm »
You probably set the default sort order for your Orbiters to Filename in web admin. Go into web admin, select Orbiter, and choose another default sort order at the top. quick reload, and things should be fine again.

ardirtbiker

  • Guru
  • ****
  • Posts: 248
    • View Profile
Re: 'Video' listing page shows hard drive locations not video titles
« Reply #2 on: February 27, 2011, 03:54:57 pm »
thanks... that did it..  dont know how I managed to get that changed... musta been on drugs that day!  :P

Dennis