Author Topic: Change Graphic User Interface  (Read 620 times)

igorguerra

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Change Graphic User Interface
« on: December 28, 2010, 07:35:19 pm »
I was installing my first MD (my old notebook) but when I was asked about the Graphical User Interface, I selected OpenGL with alpha blending and the screen of the MD is all black now. When I move the mouse the screen kind of flashes some menu, so I think is the graphical interface wich is too heave for it.

Is there a way to change it without have to remove and add the MD again?

Thanks.

P.S.: I couldn't find it on the forum, sorry if this is a repeated post.

tkmedia

  • wants to work for LinuxMCE
  • **
  • Posts: 937
    • View Profile
    • LMCECompatible
Re: Change Graphic User Interface
« Reply #1 on: December 28, 2010, 07:39:17 pm »
chk http://wiki.linuxmce.org/index.php/AVWizard and select the first UI in the list.


HTH

Tim
My Setup http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Tkmedia

For LinuxMce compatible  systems and accessories
http://lmcecompatible.com/

igorguerra

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Change Graphic User Interface
« Reply #2 on: December 28, 2010, 07:41:56 pm »
That should helps.

Thank you.

DragonK

  • Guru
  • ****
  • Posts: 429
    • View Profile
Re: Change Graphic User Interface
« Reply #3 on: December 28, 2010, 08:05:49 pm »
Hi,

While booting the MD, press the "shift" key in and out.
It should start the AV-Wizard again.

Karel