Author Topic: Sharp Aquos  (Read 2340 times)

Techstyle

  • Addicted
  • *
  • Posts: 674
    • View Profile
    • Techstyle UK Ltd.
Re: Sharp Aquos
« Reply #15 on: December 02, 2010, 02:04:39 am »
Weirdbeard,

I just came from Bestbuy, they had 5 in stock but they were in the back, I asked the guy if he could get a manual or check if it said that it had RS232 control on the box.  He went in the back and then came out and said there was nothing on the box and he didn't want to get the manual because then it would be an open box model and he would have to sell it at that, I told him I wasn't going to buy it without looking at the manual first.  Sorry I tried.  BTW it went up by $200 yesterday, sorry (again)

christineb1979,

Many are PnP so plug it in, let LMCE detect it.  It will take you to the setup Wizard where you can tell it what you have connected to which inputs and then it will change the inputs, volume and turn it on/off when/if it needs.

TS

hari

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 2420
    • View Profile
    • ago control
Re: Sharp Aquos
« Reply #16 on: December 05, 2010, 01:16:23 pm »
Be aware that some models like the le600 series do not support power on via rs232

Br hari
rock your home - http://www.agocontrol.com home automation

yrucrem

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Sharp Aquos
« Reply #17 on: December 12, 2010, 06:23:39 pm »
I've been trying to connect a Sharp LCD TV to my Linux MCE test setup but haven't been successful yet. Want to connect it via HDMI and/or VGA cable(w/ audio). After using setup wizard I still can't find it. Is there something else I have to configure?

This is the model: Sharp Aquos LCD TV (LC42A66M)

Any feedback will be greatly appreciated. Thanks!

wierdbeard65

  • Guru
  • ****
  • Posts: 449
    • View Profile
    • My Quest
Re: Sharp Aquos
« Reply #18 on: December 13, 2010, 03:16:17 am »
Thanks, everyone, for your help and advice. SWMBO and I have decided to wait until after the Financial Hit (AKA Christmas) to take the plunge. Maybe something will show up at an attractive price in the January sales!  ;D
Paul
If you have the time to help, please see where I have got to at: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Wierdbeard65

tortho

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
Re: Sharp Aquos
« Reply #19 on: December 13, 2010, 02:54:51 pm »
I've been trying to connect a Sharp LCD TV to my Linux MCE test setup but haven't been successful yet. Want to connect it via HDMI and/or VGA cable(w/ audio). After using setup wizard I still can't find it. Is there something else I have to configure?

This is the model: Sharp Aquos LCD TV (LC42A66M)

Have a look at my 2 models and setup.
http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Tortho

- None of them are detected or controlled by RS-232
- Running manual serial commands (from command line) does work
- Due to my motherboards I need to have the HDMI connected during boot for it to work. After it falls asleep it will not wake up again without a reboot.

Forum:
http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=9688.msg67389#msg67389