Author Topic: System hangs on House Setup Wizard  (Read 699 times)

diwa

  • Making baby steps
  • Posts: 2
    • View Profile
System hangs on House Setup Wizard
« on: October 07, 2010, 06:04:03 pm »
Hi,

today, I downloaded the latest DVD (LinuxMCE-8.10-23323) and installed it.
Everything was running quit and easy and after rebooting the system, I got the first image of the House Setup Wizard.
I can see and hear the girl talking - but I am not able to activate any of the buttons. Not with the keyboard nor with the mouse.

I tried and reinstalled everything - same result.

Any ideas?

Thanks

Dirk

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5498
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: System hangs on House Setup Wizard
« Reply #1 on: October 08, 2010, 07:50:37 am »
Can you give us a full compliment of your system hardware?

-Thom

purps

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1382
  • If it ain't broke, tweak it
    • View Profile
Re: System hangs on House Setup Wizard
« Reply #2 on: October 08, 2010, 05:57:04 pm »
So the keyboard worked for the AV wizard?
1004 RC :: looking good :: upgraded 01/04/2013
my setup :: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Purps

diwa

  • Making baby steps
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: System hangs on House Setup Wizard
« Reply #3 on: October 09, 2010, 07:05:47 pm »
So the keyboard worked for the AV wizard?

Yes.

Meanwhile (after installing on a different computer), I found what might be the problem.
On the first system, I installed all the kubuntu upgrades, which were offered by auto-update.
AFTER that, I installed LMCE.

On the second system, I did not apply the updates... and the keyboard worked on the wizard.
So I tried that on the first system - and it worked also...

Ciao

dirk

purps

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1382
  • If it ain't broke, tweak it
    • View Profile
Re: System hangs on House Setup Wizard
« Reply #4 on: October 09, 2010, 11:22:40 pm »
Good, glad it's working. Keyboards can be funny sometimes, especially USB ones in my experience.
1004 RC :: looking good :: upgraded 01/04/2013
my setup :: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Purps