Author Topic: Missing Text in menu items on MD  (Read 569 times)

THEVILLAIN

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 41
    • View Profile
Missing Text in menu items on MD
« on: June 25, 2010, 06:06:56 am »
Just created a new MD after upgrading to latest beta2.   Have alpha blending on the UI installed. Screen Saver works fine.  Already reloaded router and regen all orbiters.

Problem:  Only a few menu items are created like floorplan.  Audio, video, playlists and most menu items are missing.   Everything shows started in the pluto log folder except for mythbackend which I don't think applies.

Any ideas ?

THEVILLAIN

  • Regular Poster
  • **
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Missing Text in menu items on MD
« Reply #1 on: July 26, 2010, 12:10:17 am »
 I re-built the MD and still the typical icons in the UI are missing, only floorplan is available under media.

Any ideas ?

totallymaxed

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 4351
    • View Profile
    • Dianemo - at home with technology
Re: Missing Text in menu items on MD
« Reply #2 on: July 26, 2010, 09:38:16 pm »
Just created a new MD after upgrading to latest beta2.   Have alpha blending on the UI installed. Screen Saver works fine.  Already reloaded router and regen all orbiters.

Problem:  Only a few menu items are created like floorplan.  Audio, video, playlists and most menu items are missing.   Everything shows started in the pluto log folder except for mythbackend which I don't think applies.

Any ideas ?


Seems like the Orbiter has not re-genned properly. Try manually regenning  it from Wizard->Orbiters page in Web Admin.... scroll to the Orbiter for the MD in question and use the 'Full Regen' button underneath its entry.

Andrew
Andy Herron,
Convergent Home Technologies Ltd
United Kingdom
@herron

Dianemo S Now Shipping on Ubuntu 12.04LTS
Build your system on the latest Ubuntu LTS OS Release!

Get a Dianemo S License: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8880.0
iOS Orbiter: http://wiki.linuxmce.org/index.php/Dianemo_iOS_Orbiter
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dianemo-Home-Automation/226019387454465

Sales & Info:
http://www.dianemo.co.uk

ccoudsi

  • Guru
  • ****
  • Posts: 244
    • View Profile
Re: Missing Text in menu items on MD
« Reply #3 on: July 26, 2010, 09:46:02 pm »
It happened to me yesterday, I tried almost everything (Regenerating, rebuilding..), the only thing that worked for me is to delete the MD from the WebAdmin, and start from scratch, and it worked the second time.
FYI I'm using "snapshot#23165" , the first 3 MDs I created didn't have a problem.
Cheers |[BEER]
Charlie,